Návrh na zlepšenie webzdarma.cz

ahojte...
mam navrh na zlepsenie webzdarma.cz..
takze rád by som bol keby tu bolo povolene " fsockopen "..
a rad by som bol keby tu bola nijaka domena z koncovkou .SK .
a este keby tu bolo aspon 500MB priestor..
ja mam zatial lepsi hosting jak je toto..
a tomu vsetko toto vyhovuje...
priestor dokonca az 2GB ZADARMO
povolene " fsockopen "
a domena z koncovkou .SK (.6f.sk)
ten kto ten hosting chce, nech mi napise na mail michaeljacksonfan@hotmail.sk ....
Návrh je to dobrý, ale těžko realizovatelný.

>> povolení fsockopen()
Tak to v žádném případě! Představovalo by to extrémní zátěž a velké bezpečnostní riziko. Myšlenka je to dobrá, ale dá se snadno zneužít. V případě freehostingu by to bylo ještě větší lákadlo pro záškodníky, protože tam se nemusí identifikovat. Většina freehostingu tuto funkci mají rovněž zakázanou.
Když už, tak raději cURL.

>> slovenská doména
Je to na rozhodnutí poskytovatele. Ale mám pocit, že to neprojde. Jednak je to primárně český hosting a hlavně slovenské domény mají přísná pravidla registrace. Pokud vím, tak slovenskou doménu si může podle pravidel registrovat pouze slovenský subjekt.

>> aspoň 500MB
Tato kapacita tu už je. V administraci si lze aktivovat přídavnou reklamní lištu, po které dostaneš za odměnu zmíněnou kapacitu.


Pokud máš lepší hosting tak ti nic nebrání ji používat. Freehostingu je mnoho. Někde lepší, jinde horší. Je pouze na daných provozovatelích, jak se vypořádají s konkurencí.
Doména 6f.sk patří hostingu Endora.cz, takže email mu nemusíte psát. O jeho službách nebudu nic říkat, protože ho nepoužívám. Dodám pouze jednu zarážející poznámku. Nikde není uveden provozovatel! Což už samo o sobě je podezřelé. Při bližším zkoumání by se dalo říct, že provozovatelem je Miton.cz. Na jejich stránce je sice zmínka o hostingu, ale endora.cz mezi ně není. Tyhle nejasnosti mi brání se k ním registrovat.
Mě by docela zajímalo čim bys chtěl ty 2Gb vyplnit. Určitě tam bude Warez zakázaný. Tolik místa je zbytečně moc a dlouho ho tam nebude
Vartex: Možná tomu nevěříš, ale občas se sdílejí i "nekradená" díla, vlastní fotky z dovolených a pod. A ano, většina uživatelů tento prostor nevyužije a na to také spoléhá provozovatel. Nikdo si nedovolí neustále vydřžovat volný prostor pro všechny, pracuje se s odhady a průměry -- někdo využije více, někdo méně.

Mimochodem, zákaz warezu není vymyšlenou podmínkou provozovatele, platí ze zákona.

___
Tomík: Zkustečným provozovatelem endory je zřejmě jistý Tadeas Mengler (obchodní ani živnostenský rejstřík se mi zrovna nedaří zobrazit). Všechny domény mitonu jsou směrované na jmenoserveru.miton.cz, u endora.cz tomu však tak není. Domnívám se proto, že endora.cz existuje samostatně a pouze využívá nějakého serverového hostingu od mitonu. Mimochodem, ten Mengler je spíš pěkný spekulant (když se podívám na jeho seznam domén "na prodej": http://www.nevsedne.cz/).
a proc ked je warez zakazany tak su tu warez fora?
<HTML>Tak nevím, jestli ten první příspěvek je návrh na zlepšení wz nebo propagace jiného hostingu :-).

<em>a proc ked je warez zakazany tak su tu warez fora?</em><br>
Protože někteří lidé nerozumí zákazu? Pokud na takové fórum narazíme, tak to hned mažeme. Takže stačí napsat adresu a fórum zmizí.</HTML>
Marco: Takže znova: ve své podstatě existuje netriviální rozdíl mezi warez fórem (které jsi zmínil ty a mimochodem vystačí s minimem diskového prostoru) a warezem samotným (který byl zmíněn v předcházejícím příspěvku). Pouhé odkazování na warez (tedy případ warez fóra a warez blogy) je porušením zákona, druhou stranou stranou mince je však odpovědnost provozovatele fóra (u blogu není co řešit) za uživateli vložený obsah -- platné právní normy neurčují, kde tato odpovědnost končí. Tato benevolence má za následek, že definitivní rozhodnutí o odpovědnosti provozovatele warez fór doposud nikdy nepadlo (přestože tomu tak mělo být před několika lety), jediným prozatimní výsledkem je povinnost provozovatele odstranit závadný obsah, ví-li o jeho existenci. To je důvod, proč existují warez fóra vůbec. A je zcela pochopitelné, přestože taková fóra nejsou zcela mimo zákon, že se snaží od nich dát provozovatelé ruce pryč (zejména, jde-li o dvouúrovňové rozlišení uživatelů jako v případě webzdarma.cz -- "uživatel subdoménového jména" a "uživatel fóra").

___
To by pro dnešek snad stačilo a rád bych debatu na toto téma ukončil ;)