Vypnutí lišty

Prosím o vypnutí lišty na mých webových stránkách www.rodpozler.unas.cz. Způsobují mi špatnou validaci stránek, neboť jsou zařazeny před Doctype. Hlavní reklama na index.html a banery dole mi nevadí.
Děkuji, Jiří Pozler
Podívej se pořádně do kódu. Lištu máš až v body.

POZOR ! Váš internetový prohlížeč je zastaralý.
Bohužel ne. Když spustím stránky na webu a podívám se na zdrojový kod, je reklama na všech mých stránkách zařazena (s výjimkou index.html, což je správně) před Doctype. Doufám, že to chápu správně, ale v každém případě děkuji za reakci.
A jaké je vysvětlení, že index.html je správně a ostatní PHP soubory špatně?
Předpokládám, že v tom, že index.html má jinou vnitřní strukturu než ostatní PHP soubory
Bohužel mají všechny soubory shodnou strukturu. U index.html je umístěna reklama standartně, ale u všech dalších souborů není v mých souborech umístěna reklama nikde, ale při spuštění těchto souborů se nějakým divným způsobem vmáčkne script reklamy na úplný začátek stránky ještě před Doctype. Když si spustíte moje stránky (www.rodpozler.unas.cz) a spustíte jakýkoliv soubor mimo index.html a zobrazíte si v prohlížeči zdrojový kod, tak to tam uvidíte. Skutečně nevím, co s tím. Děkuji za případnou odpověď.
<HTML>Lištu jsem vypla. Ona validita není žádná spása a pokud je nevalidita způsobená jen přítomností lišty, tak nechápu, v čem je problém...</HTML>
Děkuji za rychlou reakci.