smazání a úprava reklamy

Zdravím. Předělávala jsem stránky z frameů a potřebovala bych odstranit reklamu, kterou jsem umístila do oklubu.html, v nových stránkách je hlavní strana index.html, kde reklamu již mám. A druhý dotaz, kde mohu reklamu posunout trochu blíže k záhlaví a celkové stránce, aby tam nebyla taková mezera jako je. Ve stránkách nejsem moc zběhlá, proto nevím zda to ovlivňujete vy nebo já. Jde o stránky zkorokycany.wz.cz. Předem děkuji za odpověď a pomoc.
reklama chtěla asi čas aby se aktualizovali stránky, tak prosím poradit ještě s druhým problémem. Děkuji
Formátování stránky je zcela v Tvé režii (jen po formátování nesmí být reklama zakrytá). Reklama by měla být vložena na začátek tagu body, tedy bezprostředně za <body>, v tomto případě je značka až v:
<div id="obal">
<!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
pokud se posunutím do body stav nezlepší, je potřeba upravit styly.
Změnila jsem umístění reklamy dolu na všechny stránky, ale reklama se mi objevuje pouze na titulní straně v první třetině. Můžete mi poradit nebo nastavit aby se zobrazovala tam kde má? Nahoře se mi ji nepodařilo nastavit přesně na začátek stránky a k záhlaví, když jsem měla vynulovány všechny okraje, a vse co slo. Reklama okolo sebe měla stále volný prostor. proto se to snažím vyřešit takto. Děkuji
Ted jsem zjistila ze v IE je reklama již dole, ale pouze na titulní straně, místo aby byla na vsech stranách. Nerada bych byla nějak postižena, tak zda to nevadí, nebo jak mám docílit toho, aby reklama byla na vsech stránkách. to zobrazení v jedné třetině se mi zobrazuje v Mozzile. Co s tím. Poradte. děkuji.
Já tedy nejsem žádný css guru, ale myslím, že když je ve stylech nadefinováno:

#reklama {
margin: 0 auto;
padding: 0px;
border: 1px solid blue;
width: 600px;
height: 100px;
}

a když se k tomu přidá ještě něco jako:

.clearer {clear: both;}

A do zdrojového kódu stránky se za:
<!-- konec obalu -->
přidá
<div class="clearer"> </div>
<div id="reklama">
značka pro vložení reklamy
</div>

předpokládám dále, že na web nahraje zdrojový kód, kde není ještě vložena žádná reklama, tak by se reklama vložila a byla by na stránce někde dole.

Stejně se to pak musí udělat i o ostatních stránek
PS
<div class="clearer"> </div> - mezi > < byla půbodně zapsaná znaková entita pro nezalomitelnou mezeru, která se projevuje jako mezera, ostatně tak jak se od ní čeká
ach ta skleroza, a stránky se musí všechny znova nahrát na web - tím se do nich vloží kód reklamy.