POčet najednou prohlížejících

DObrý den, měla bych dotaz zda stránky wz poběží v pohodě, ikdyž se je bude prohlížet 500 lidí v jeden okamžik, jestli nejsou nějak limitované. Předem děkuji za odpověď. Pavla Ostrčilíková
500 lidí by to přežít mělo, zejména pokud tam nebude příliš mnoho obrázků nebo jiných multimédií. Problémem bývají hry typu Red dragon, Webgame apod, protože generují obrovské množství dotazů. Statické stránky (i PHP bez použití MySQL) však problémy obvykle nedělají, i když ... i WZ mívá občas své dny.
120*500=60000 - projektovaný výnos z živého vysílání pro 500 lidí.

Tak teď ještě záleží na tom jak se budou ty obrázky pasírovat přes webzdarma...

Pokud jsem ten projekt správně pochopil tak se jedná o přenos, kterého se webzdarma aktivně účastnit nebude.
Obávám se, že videopřenos pro 500 lidí to neustojí ani náhodou. Prohlížení stránek ano, dobře udělané diskuzní fórum také, ale přenos videa online určitě ne. Na takové sezónní akce se vyplatí pronájem na cloudu, který je na takové záležitosti stavěný.
Streaming videa nepojede přes naše stránky, tady je pouze odkaz přes který se dá shlédnout, jde o to jestli stránky "ustojí" max 500 přihlášených lidí.
Web funguje tak, že pokud chceš zobrazit stránku, tak se překopírují soubory na klientskou stanici a tam se zobrazí. Po přenesení se spojení uzavírá a klient si může stránku prohlížet třeba i několik hodin bez komunikace se serverem. Takových návštěvníků můžeš mít tisíce a server to nějak zvlášť nezatíží. Podle mne by server měl ustát i několik (i desítek) kliknutí každého návštěvníka za minutu. Pokud nebude klikat a bude se jen dívat na stream z jiného serveru, tak to není vůbec žádný problém.

Ovšem je nutné si uvědomit, že i WZ mívá občas své dny, kdy pár nezkušených autorů stránek (nebo možná útočníků) zatíží servery tak, že ostatní se stěží dostávají na své vlastní stránky i s jednotlivými přístupy. Často za to mohou nenasytné redakční systémy. U komerční akce bych proto raději doporučil nějaký komerční webhosting. Těch pár stovek se určitě vyplatí víc, než několik nespokojených klientů, kteří se budou dožadovat vrácení peněz.
Díky za odpověď, už řešíme i komerční variantu.