Login incorrect

Celé odpoledne se nemůžu připojit na žádnou ze svých stránek, co mám na wz - pokaždé mi to napíše "530 Login Incorrect". Přitom mám všechna připojení nastavená dobře, dřív mi to šlo a teď najednou nic. Nevíte někdo, co s tím?
Píšeš do špatné sekce fóra. Kdybys byla ve správné, našla bys vlákno týkající se tohoto probému: http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=66345&t=66345
Kdepak. Petra si přečetla, že je to "Obecná diskuse k WZ. Toto není místo pro technickou podporu." a nepotřebuje ten problém vyřešit, ale pokecat si o tom, proč takové situace vznikají. Otázkou "Nevíte někdo, co s tím?" naznačuje, jestli někoho napadá nějaký obecný recept, jak to dělat, aby k takovým situacím nedocházelo a jestli ona sama s tím může něco dělat.

Petro, tato situace je způsobena tím, že patrně nějaký virus z tvého počítače útočil na servery WZ a proto robot na WZ automaticky zablokoval tvoji IP adresu, aby předešel dalším škodám. Řešení viz Freeze, obecné řešení je udržovat si operační systém ve svém počítači aktualizovaný a čistý od virů i antivirů.