tvorba stránek

Prosím poraďte, jaký je rozdíl mezi stránkami vytvořenými přímo v jazyku html a nebo v různých programech, které soubor přeloží do jazyku html. Chtěla bych slyšet o výhodách a nevýhodák. Předem děkuji. Václava
No, WYSIWYG programy obvykle "zprasí" kód stránek, ale zase člověk nemusí mít žádné znalosti HTML, takže je vhodnější pro začátečníky... Nám zkušenějším stačí Poznámkový blok :)
V tom souhlasim podivej se kdyz to udelas napr pres front page jak to skur... teda pardon zkazi proste nejlepsi je textovi blok:) lukasik http://harry-potter.euweb.cz
Jo texťák, co já toho v něm už napsal, ale Homesite + Topstyle není k zahození.
HOMESITE je na nic!!!
Proč myslíš ? Já mám 5.0 a je to Ok...
Sám dělám ve FrontPage a z části vám musím dát za pravdu - co to dělá s tabulkama, to si nedovedete představit.

Mimoto 80% všech blbostí stejně funguje jen na servrech s FrontPage Extesisions - a mezi ty jaksi WZ nepatří...
Front page je na ho...
Namo Web Editor nic neprasí a je prostě sqělej..........
Noja pouzivam rad pod Win32 nakej ten EDITOR od nakyho doktora, je to freeware, nebo(dokud jsem neformatoval disk) jsem mel udelanej takovej jednoduchej programek na tvoreni odkazu a tagu s Images, kterej to primo kopiroval do ploku no a pak v notepadu to slo primo pres CNTR+V, jinak pod Linuxem jakykoliv Editor, ve kterem umim aspon trosku :)
Nejlepsi je Notespad (NE Notepad!), i kdyz pokud je clovek linej, tak ten Frontpage pro tabulky taky pouzije. Pekne je to zarovna :-)

Driv jsem rikal "jak muze nekdo pouzivat notepad, to je pomaly" a ted rikam presny opak :-)

http://queen.aktualne.cz
robil nekdo z vas ve 1stPage?
Jo, 1st page je fajn.
Konecne nekdo. 1st Page umi ak html faily tak aj PHP a java scripty. len mi tam chybi nahled. Aj tak je to robustny nastroj.
Počkej, jak to myslíš? Vždyť ve 1stpagi je náhled - Preview nebo si můžeš nastavit preview in web browser. Jinak - nemůžu než nesouhlasit - pěkně nám to ti australani naprogramovali :-)
jo, ale nemyslel som priemo nahled. Poveda sa tomu design. Abych nemusol furt pisat zdrojovej kod, tak treba jak ve Front Pejgu. Ale mi to zas tak nevadi.