http://harry-potter.euweb.cz

Ohodnoťte prosím tuto stránku
http://harry-potter.euweb.cz
přepatlaný, nepřehledný, blbej font, blbý barvy ale vypadá to funkčně ;))) .... ačkolif původních programátorskejch nápadů tu moc není ;))) to nic, časem to přijde, začátky jsou krušný ;))))
No díky moc alespoň za tohle ale jak bysi to nějak vylepšil nějak konkreťněji neporadil bys mi??? předem moc díky lukasik
Ty stranhy sou zoufaly. Hodiny ti neukazuji aktual. cas. (neaktualizujise) Odkazy jsou hrozny. Barvy ti taky moc neladi. Jednim slovem CIRKUS. Jo a kdyz radis jinym, davej si dacha na pravopis. Byt tebou, tak zmenim barvy. Te mrsk. Pasant
Ano je to jak segedýnský guláš
sorry, le tohle je teda hruza. Neškodila by trocha jednoduchosti, která by v celku vypadala asi stokrát líp. Tě pic
P.S. : buď si barvoslepej nebo blázen
Hruza.
Zdravi webmaster <http://celeb.webzdarma.cz>
No, vážně nic moc.Ta lišta nalevo není úplně špatná ale červená a na to modrá.. a bije to do očí, takové fuj-křiklavé barvy.Navíc trpím nepřekonatelným odporem k fontu Comic Sans.Bohužel jsem zjistil, že si ho většinou s oblibou vybírají lidé bez vkusu.Nic osobního.Prostě ho změň,je fakt hrozný.A vůbec, zkus méně barev.Třeba si vyber jednu barvu a do té pak laď celý design stránek. Hlavu vzhůru, už jsem viděl i horší stránky.
Tak všem moc díky za vaše ohlasy Lukasik
Tak se tvoje stranky dost zlepsily. Ted uz tak nebijou do oci. Je to hned lepsi. Jen tak dal a budou jeste lepsi. Vysokou navstevnost ti preje Pasant.