Potřebuji udělat počítadlo stažení jednotlivých souborů a ne používat MySQL,s MySQL se moc nekamarádim.
to je zase ten david, nebo jinej ??? :=)
m.s.
Jo,to sem zase já :=).No,co chceš ,PHP se učim a je mi 9!
Hm, no vidíš mě je 14;).
Ale PHP není jen o Copy&paste ale taky trocha o programování...
>Ale PHP není jen o Copy&paste ale taky trocha o programování...
Tak mi teda něco doporuč.
jooo tak to me je za 4tejdny 16 takze si moc nevyskakujte :-)))))) :-D heh 9-ti letej programator..zajimavy ja v deviti neumel ani kloudne psat na complu :-)))
To je zase jednou thred :))) ... nebej toho, ze jsem na necem "smysluplnym" potreboval odladit svuj PHP Syntax Highlighter :) ... asi bych sem nenapsal ani pismenko :)
Koukni se Davide na tuhle adresu ...
http://pogl.wz.cz/pages/sources/sources.php#inilog
... je tam jednoduchy pocitadlo, ktery umi do jednoho souboru (ve formatu *.ini) logovat pristupy nekolika stranek ... kazda stranka musi mit nejaky svuj jednoduchy identifikator ...
ALE!!! Nedavam to sem pro to, abys to voprask i s chlupama :) ... zkus si ten zdrojak projit a POCHOPIT! ... pokud mzno SAM a s pomoci manualu PHP ...
Radek
Davide, nic ve zlem, ale mam jeste v zive pameti nedavny nekonecny thread...
a porad jsem se jeste nezbavil dojmu, ze to byla prdel z dlouhe chvile.
takze tentokrat stafetu trpelivosti prebira za me radek? :-)))
m.s.
>>>Ale PHP není jen o Copy&paste ale taky trocha o programování...
>>Tak mi teda něco doporuč.
porgramovat...
Jo jinak v 9 jsem taky už tak nějak začínal programovat pamatuju si, že už jsem snad uměl tučný text';).
>>Tak mi teda něco doporuč.
myslim, ze ti bylo uz doporuceno v minulem tvem threadu...
m.s.
> tentokrat stafetu trpelivosti prebira za me radek? :-)))
Nespolehej na to Davide ... ja mam sice raketovej start, ale dlouho s dechem nevydrzim :)
Radek
> heh 9-ti letej programator
myslim ze programator je ten kdo se tim zivi nebo nekdy zivil.
To ze nekdo umi ovladat fci echo jeste vubec nic neznamena,
stejne jako kdyz umite telefonovat - taky nemuzete o sobe rict: jsem manager
atd atd.
jak je videt tak dospělost tady nějak vázne co se věku týče.
Alespoň bude ten svět zajímavější když každý již v 9 letech umí zacházet s PC
ja jsem v desiti vyhral soutez ve stanici mladych programatoru pri Datovem stredisku Agrodruzstva nebo jak se to za komunistu jmenovalo :-)
no ale vypada to, ze jsem tady oproti vetsine (ktera se priznala) skoro druha generace, nejnabrucenejsi s nadchazejici senilitou (mozkove bunky uz mi odumiraji:-)))
m.s.
Amuatéři, když já začínal na kompu byli mi 3, programuju od 11 a je mi 14.
To SMtex - Goauld:
kdybych se narodil o 15 let pozdějš a měli jsme dost peněz na pořádnech PC taky bych začínal od kočárku a dneska (to mi bylo 10) bych vyhrával soutěže a ...
:-)
puvodne jsem sice cekal, ze david zase rozpouta nekonecnej thread, ale smer jsem myslel, ze to nabere uplne jinej :-)))
m.s.
Zkus při kliknutí na odkaz, kterej chceš počítat napřed volat třeba php soubor download.php3, kterej ti přičte +1(a zapíše to do samostatnýho souboru třeba počet.dat) a pak pomocí Headrs(?(nevim jak se to píše)) prostě hlavičky přesměruj na odkaz ten co chces stáhnout třeba sexmovie.zip
ps: je mi 11 a jsem manager
> co chces stáhnout třeba sexmovie.zip
...umyslne nabadani k poruseni pravidel??? :-) nebo v tom zipu bude document moje rodinna dovolena :-)
m.s.
>Jo jinak v 9 jsem taky už tak nějak začínal programovat pamatuju si, že už jsem snad uměl tučný text';).
No vidiž a já uměl v sedmi kompltentě HTML,a začínal sem s javascriptem.Akorát klikací mapy,ty mi nelezou do palice ani teďka,naštěstí je nepotřebuju.
klikaci mapy sou nahowno, ja s tim zacal s html hnedka jak jsem dostal comp, to mi bylo 12. Ted je mi patnact a snazim se zkamaradit s mysql. Ale znam vetsi blazny, kazdopadne myslim ze kdyz nekdo uz umi php mysql a dokaze v tom udelat web, peknej web a jeste neni na stredni tak je to fakt good.