Kdo se nudí?

Nazdárek lidi!
Pokud se nudíte a nevíte kam se podívat, mohli byste omrknout mé stránky a napsat mi případně nedostatky
http://www.games.webzdarma.cz/

P.S. Vulgarismy si prosím nechte od cesty.
Pekne, neprochazel jsem to cele (obsah me nezaujal), vsiml jsem si jen, ze ten levy sloupek je ruzne siroky u ruznych boxu a nevypada to uplne nejlip (neporovnavejte to ale prosim se soucasnou verzi webzdarma, s tou nemam nic spolecneho ;)

Ten java applet je sice hezky, ale pusobi to tam tak nejak .... nevim jak to presne vyjadrit, neco jako sadrovy trpaslik na zahradce pred domem :)

ps: vulgarismy tady zakazeme, je toho dost na vsech moznych diskusnich forech jinde
Je to fakt hezké a vkusné. Teda až na ty hodiny.Opravdu se tam dost nehodí.
co máte proti java apletu?!
Já vím, že je to úplná zbytečnost, zvláště, když tam mám ještě čas pomocí VBScriptu, a i sádrový trpaslík v zahradě někdy potěší...
pěkný :) vážně hezkí ;) .... teda neprolez sem fšechno a jen zbježně klikal sem a tam (a přitom omylem zahlasoval na hodnocení webu) ;))))

ctnosti: dobrej jednoduchej font, pjekná barevnost ... i ty hoťki dou (igdyž nejspíš nejsou vaším výtvorem) - bez nich by stránky působyly mrtvje a to by byla u herní tématiki as chyba ;)

nectnosti: (-)neumí to necki (netscape)... udělat stránky aby vypadali stejně!!!!! i v neckách (případně jinejch brousrech) dá strašnou práci ;( (za předpokladu, že se nechcem orientovat jen na čistou grafiku); (-)podstránky nerespektují dizajn úvodní stránki (tím to vypadá děsně neseriózně) ... našlo by se toho eště víc, ale nebudu vás deptat ;)

...je to dobrí :)


p.S.: mrkvosoft frkpejdž nemám rád ;(