mate negdo zdrojak PHP sms brany? skusil sem tu z PCsvet.cz ale funguje mi jenom eurotel a t-mobajl...
Mam :)
Prodejni cena 25000Kc (je vcetne adresare atd..)
Nahlednout muzes na: sms.webspektrum.cz
hm, sice dobrý, ale 25 000 je moc! A navíc už sem si zjistil jak to udělat taky SMS bránu na ET jsem udělal, Paegase taky, do oskara jsem se zatím nepouštěl, ale měl by býti v poho...:-).
tech 25000Kc je vcetne bezplatneho rocniho supportu? :-))) formy se dost casto meni, zada si to casto operativni zasah...
jinak jsem to zkousel nekolikrat, ale vzdy byl 'Překročen časový limit' u oskara pry pujde za 5sekund, ale neslo. chtelo by to mozna vic IP adres na odesilani SMSek...
m.s.
ano, celolrocni sprava brany.
jinak s tema IP mas pravdu, je to dost problem :(
no mozna by to castecne resil jakysi rotator skriptu... umistit ten skript na nekolika ruznych serverech. ale pokud ta sms brana bude hojne navstevovana, tak ti stejne hrozi prime zabanovani IP.
m.s.
Ano ja vim, a proto uvazuju o rozsireni i pro zalozni servery
Chtěl bych pana Daňka (portál WebSpektrum.cz) upozornit,že bez mého výslovného souhlasu nemůže SMS bránu prodávat.Po ověření všech právních norem se na SMS bránu s adresářem vztahuje mé duševní vlastnictví...S pozdravem Jiří Král-bývalý manažer WebSpektrum.cz
wwwwwwwwooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww^_^.
Tys ho vykop:o).
Praveze omyl ! Mohu ji prodavat podle svych predstav!
I kdybych prodaval kompletni aktualni verzi s designem WS - bude cena rozdelena mezi 3 lidi dle dohody a ty uz do teto sekce nespadas.
Krom toho jsem to uvadel pouze jako ukazku, jelikoz mohu udelat jakousi chudsi kopii popr vytvorit zbrusu novou i s designem ci bez nej.
Nevim o co jde.
Ale podle nasich pravnich norem je vlastnikem dusevniho vlastnistvi autor a toto vlastnictvi mu nelze zadnym zpusobem sebrat. To znamena, i kdybych vzal neci zdrojaky a s jeho souhlasem je upravil, tak mi bude patrit jen ta cast, kterou jsem upravil a to co zustalo z byvalych zdrojaku je porad vlastnictvim puvodniho autora. Toto je trosku problem, v pripade ze tvorim aplikaci na zakazku. Pak zadavajici vetsinou toto resi ve smlouve ustanovenim pokuty pri poruseni exkluzivity, to znamena, ze autor musi zaplatit pokutu zadavateli, pokud autorska prava na dilo poskytne treti osobe. Nicmene autorstvi dila me nikdo nemuze oficialne zbavit a ja jako autor s nim muzu nakladat jakkoliv. Takze pokud bych mel zajemce, ktery mi za dilo zaplati vic nez ja za pokutu vypovezeni smlouvy, tak je to uplne normalni nenapadnutelny postup.
Tady ovsem zalezi, co bylo napsano do smlouvy. Pokud smlouva neresi nakladani s dilem, muze to dopadnout tak, ze WS o svuj portal prijde soudne (a jeste zaplati soudni vylohy)
ondrej ma prakticky pravdu...
pokud mate nekdo zajem se hajit (ci soudit?), doporucuji nastudovat treba zde http://www.webfoto.cz/paragrafy/azakon121_2000.htm
m.s.
Ja jsem nic nepredelaval a taky jsem nic neukradl !
Kazdou radku jsem delal jen a jen ja ! Design delal nekdo jiny - ani ja ani J. Kral. takze autorske pravo nalezi me a designerovi, nevim co se resi
nikdo tady nikoho nesoudil :o)
Hele, na servru www.dreamcom.cz se rozjíždí nová věc. A je to za desetinovou cenu. A oni opravdu uměj.
dyť jsou tam všechny zdrojáky free...:-).
Takže si je stačí upravit, ale stejně jsem to dělal i já... Páč jak jinak to dělat? Jeďine načíst ty hiddeny z jejich webu...
No jo, ale musíš furt sledovat aktuálnost skriptů
To jo no... Jak jinak to udělat? Tedy než přes maili
No jinak to neudelas, leda ze bys mel kontakty u operatoru, ktery Te budou pravidelne informovat o zmenach, co tam neustale provadeji :-(
To je ta brána na hovno, docela uvažuju o tom, napsat a dát free zdroják SMS brány, která bude fungovat přímo přes weby operátorů (něco co dělal master, akorát jako free)
Jak nahovno tahle brána je přes operátory
hm, bych se docela hádal...
4Lukasik: tak uz mam svoji branku... fpoho. akorat tech 120 sekund u T-mobile :-(