Zdarbar lidi tak sem si stahl tohle forum s phorum.org vsechno sem skoro rozchodil akorad mi pise ze forum je neaknivni a kdyz chci dat New Forum tak mi to pise ze tabulka db neexistuje. tak sem se chtel jen zeptat jestli je pri tom neco jako manazer kterej ty db vytvori protoze pi instalaci mi dve db vytvoril tak nevim a ty sou ok. Do nastavovani se taky dostanu ale neumim eng tak me to brzdi a nevim kudy kam. Hlavne mi neradte tak se nauc engl. :)
S pozdravem Nemo
tak se nauc engl. :)))
nejde vzdycky vsechnio pres klikaci obrazky!! zasrany wokna;)
Receno polopate :o) ... koukni se do toho, co jsi si stahnul ... urcite tam bude neco jako README.TXT, README.HTML, INSTALL.HTML ... no a tam najdes navod, jak to udelat ... nejspis budes muset najit a spustit nejaky SQL skrypt, ktery se postara o vytvoreni tabulek COSI.SQL
Radek
Jo to tam je ale jak uz sem uved eng. Neumim:(( takze zase rada k nicemu. At se snazim jak se snazim tak mi to vzdy vytvori dve databaze s temito nazvy forums_auth, forums_moderators takze instalace v pohode ale kdyz dam ze chci vytvorit nove forum tak mi to napise tohle
Could not add forum to the main table (forums). Database error:
Tabulka 'rony.forums' neexistuje.
tak nevim jak na to aby tam byly.
Tak uz nekdo napiste jak na to cesky :/
Na forum.kzc.cz mi to v pohode bezi. Muzeme se pripadne jeste spojit.
Muzes mi napsat meila nebo mi poslat cislo na mobila potrebuju s tim pomoct. Sem myslel ze uz tady na me serou tak sem se ted dlouho na nej nedival :) zaxi@seznam.cz
Zatim cago a doufam ze se ozves S pozdravem Nemo :)