Nevite nahodou nekdo, proc mi doma nefunguje predavani parametru mezi HTML strankou a PHP scriptem? V kodu chyba neni a kdyz stranky hodim semka na server, tak to fakci, ale bejt kvuli tomu furt on-line neni to pravy. Doma pouzivam W98 s Apache. Nebude to nahodou spatnym nastavenim??
..diky..
moc ti nerozumim. funguje ti php - treba phpinfo()? mas dokumenty ulozene v web-space serveru?
m.s.
Doma mi phpinfo() i dalsi funkce fungujou ale nefunguje mi predani parametru z HTML formulare do PHP scriptu. Ale co je zajimavy, kdyz ty stanky nahraju semka na server tak mi ten parametr HTML formular do PHP scriptu posle a ten jej vyhodnoti bez problemu.... :-(
aha, pak asi pristupujes k promennym 'starou metodou' a mas nastaveno register_globals off. pristupuj k promennym budto 'novym' zpusobem $_GET['promenna'] resp. $_POST['promenna'] nebo si zmen php.ini (cimz ovsem muze dojit k bezpecnostim rizikum)...
m.s.
diky moc Martine, to bude urcite vono uz to valim ihned vyzkouset....... :-)
klanil bych se radeji k pouzivani nove podoby, i kdyz sam konzervativne ve velke mire pouzivam stale starsi variantu... :-)
m.s.