Je to zvláštní ale je to tak. Stalo se mi to dnes poprvé (a doufám že naposled). Editoval jsem jeden soubor (přes WinCommander v Notepadu přímo z FTP) a když jsem ho uploadoval zpátky, měl najednou 0 bajtů. Tak jsem ho tam nakopíroval ze zálohy a zase měl na FTPku 0 bajtů!!! (Samozřejmě jsem dával reload...) Dělám něco špatně, když to tak dělám už léta a vše bylo až doteď vpořádku?
Ale krucinál, to jméno a subject jsou naopak...
Jojo tak tohle znam to se mi stalo taky a to sem jen daval prepsat nejakej ten php souborek a najednou velikost souboru nula. :( Asi to maj u nich nejake posibane. Nedela to sice casto ale stava se to :/
Tak doufám že se to brzy zase rozšibe. Ech co, kdo říká, že život síťmistra je procházka růžovým sadem... Nemo, udělal jsem novej anketní systém. Můžeš ho vidět na hocke.wz.cz. Když se ti bude líbit víc než ten předchozí, prostě se ozvi a já ti ho mejlnu.
jojo dikas tak sem ti tam hlasnul abych te potesil :) Jojo php je php ale ja v nem akorad prekopavam ale psat to uz je na me moc :) Ty ankety pekny jeste by nebylo spatne aby kazda odpoved mela jinou barvu grafu :)
Nemo
To mi dela taky kua pjekne me to dokaze rozcilit :)) mely by s tim neco udelat
to jsou na tom lepe nez moje wokna tam se mi obcas traceji i adresare
stalo semi ze mi zmyzl jednou i adresar se samotnejma woknama
to co tu pisete se mi zatim nestalo
jediny co mne stve je to ze robot hrabe do vsech txt, php. html souboru
jabyl zvykel ze na serveru bylo datum vytvoreni souboru = rovno datumu nahrani. jenze tady je datum vytvoreni = datumu upravy robotem i kdyz tam nic z reklamou neni
Robot se ti tam hrabat nebude, pokud si v nastaveních nastavíš konkrétní soubor s reklamou. Tolik praví moje zkušenost.
A co se to dovídám za hrůzy o Woknousech? To se mi ještě nestalo, že by samy mazaly důležitý adresáře!!!
ad widle: Tede wokna mi uz udelali dost veci, ale aby se mi ztratila cela slozka z woknama se mi jeste nestalo:o))).
zapnu komp a vono nic napise to invalid system disk tak tam vrazim butovacku a koukam ze cecko je upne prazdene i kdyz vim ze tam ty wokna na sto procen bly (sam sem je tam nahraval a slapaly) tak se kouknu jestli je nekdo npresunul na druhej disk a tam taky nebyly a obah decka byl ok spustim disk editora a zjistim ze mbr je ok ale fatka na cecku je uplne v hajzlu ... disk proverim antivirem a taky nezjistm vubec nic
jeste jdan vec by mne na woknech zajimala porc mam jedou na disku xxx mega volnycho mysta a po restartu xxx+/- 100 mega pritom na tom disku nic nedelam a swapak ma nastavenej na pevnou velikost a da jinim disku na tomto disku mam jen své dokumenty a skolni ulohy a nechapu prace se teda tak radikalne zmenilo volne misto mam z toho trochu paranoidni pocity
>windows rulezzzz
?!!?? to ma bejt co?L
>tak se kouknu jestli je nekdo npresunul na druhej disk a tam taky nebyly ...
:-)
>>windows rulezzzz
>?!!?? to ma bejt co?L
co by, si to přelož ne e?
Někdy váhám, jestli windows jsou nepovedená hra nebo povedenej vir.
Ani jedno ... spis bych rek, ze je to nepovedenej vir, co zmutoval do obrich rozmeru ... takovy virus velikosti dinosaura :)))
Radek