mam problem nedari se mi poslat email na vice adres v prijemce mam oddelene carkou, v cem je problem? je tu nejake omezeni? DIk
Pokud se nemýlím, tak se neoddělují čárkou, ale mezerou. Pokud se mýlím, tak sorry a opravte mě.
pokud se nemylim tak se oddeluji strednikem:) jestli se mylim tak me opravte..
(:P
pokud se nemýlím, tak se oddělují buď čárkou nebo mezerou. A já se nemýlím, ale jesli se teda náhodou mýlím, dejte mi vědět :o)
az to budete vedet, tak mi dejte vedet, kdo z vas ma pravdu :o)
Stala se z toho fraška, tak jsem se kouknul do manuálu. Skutečně se odděluje čárkou, čímž tedy opravuji svůj minulý příspěvek. Ten kdo měl ten problém, nechť uvede výpis kódu a objevíme, kde je zakopanej pes, jelikož v čárkách to není.
Ano v manualovem examplu je skutecne uvedena carka ale podle zkusenosti jinych jde stejne dobre i mezera a o tom stredniku slysim poprve ale i to je realne
kod je takto
.
.
.
<FORM action="maileraktivni.php" name="theForm" method="post" onsubmit="return Kontrola()">
<INPUT type="hidden" name="prijemce" value='adresa1@zzzz.cz, adresa2@yyy.cz, adresa3@xxx.cz'>
Email odesílatele:
<BR><INPUT type="text" name="odesilatel" value="" size=50 maxlength=50>
<BR>Věc:
<BR><INPUT type="text" name="sub" value="" size=50 maxlength=50>
<BR><BR>Text:
<BR><TEXTAREA name="zprava" cols="50" rows="10"></TEXTAREA>
<BR><BR>
<INPUT type="submit" name="submit" value="Odeslat">
<INPUT type="reset" name="reset" value="Zrušit">
</FORM>
<?php
}
else {
if (mail($prijemce1, $sub, $zprava, "From:$odesilatel\nReply:$odesilatel"))
{echo "Zpráva byla odeslána";}else{echo "Chyba při odesílání zprávy";};
?>
<META http-equiv='refresh' content='0; URL=<?php echo "$transfer"; ?>'>
<?php
exit;
}
?>
.
.
.
a v tomto pripade prave odelovace emailu nefunguji je jedno yda pouyiju carku, strednik nebo mezeru
dik
nojonojo, chtel sem sem za kazdou cenu neco napsat:)
OPRAVE fce mail je takto
if (mail($prijemce, $sub, $zprava, "From:$odesilatel\nReply:$odesilatel"))
{echo "Zpráva byla odeslána";}else{echo "Chyba při odesílání zprávy";};