Pomůže někdo vytvořit SMTP třídu?

Zdravím!

Předně, čtěte dál, pokud mi chcete pomoci, jinak to nemá cenu. A nehledám jen pomoc teoretickou, ale i pomoc něco napsat. Díky

Takže, potřeboval bych posílat maily na vybrané emaily - vybírám z databáze. Bude jich však více než 10 za hodinu. Potřebuji teda asi smtp třídu a smtp poštovní server. Obojí bych měl, server je post.cz. Tak co dál, jak to napojit na nějaký skript? chtěl bych mít prostě stránku s formulářem, kam bych napsal text mailu a odesal ho. Skript by ho odeslal na vybrané maily za databáze. Takže jak to nějak pospojovat, aby to fungovalo. Jinak už mám skript na posílání mailů přes fci mail - ta však funguje na tomto serveru pouze do 10 m za hodinu.

Vemte v úvahu, že v php dělám chvíli, takže potřebuji pomoc pro blbé. :-)

Díky moc
Uz se to tu probiraly a dokonce jsem sem hodil celou tridu na mime_mail a smt_mail tak se mrkni ho history
Tak jsem to prošel až do září ...

Nemůžete mi aspoň trochu přiblíit, kde to najít? Byl jsem v sekci PHP a hledal rubriky něcö jako "Mail, smtp, class, ...".a podobný názvy, ale tam jsem to nenašel a projít úplně vše je nemožné.

Aspoň přibližně kde hledat?
Master: Nebo aspoň kdy se to tu řešilo, měsíc, dva? Kvůli vyhledávání ... je to vyvěšeno pod tvým nickem? prostě trochu upřesnit, pak si to najdu

nebo mi to pošli na mail paskal2@post.cz, jestli to máš na disku nebo tak
Mrkni na http://www.webtip.cz/art/wt_tech_php/php_v_praxi_25.html

A taky tady http://phpmailer.sourceforge.net/ - tady si muzes stahnout uz vytvorenou tridu pro praci s emailem
to master tu tvoji tridu jsem nasel a vyskousel jem to ale jedini k cemu se pri odesilani dopracuji je "cannot open socket" podle mne je to serverm kterej jsem nastavil v promnene $host

doporucte mi nejakej server kde by to fachalo (susil jsem seznam.cz )
Dík, kouknu tam ...
Tak jsem si to postahoval, ale stále mi to není jasné ..

Jak tu třídu využiju ve skriptu? Dejme tomu, že chci poslat třem lidem stejný mail jedním kliknutím. Jak to jako napojím na sql příkazy, odkud vyberu ty maily a odešlu to na ně. Ma to nějakou syntaxy, je na to zvláštní příkaz třeba jako je mail()?

díky
Zdravím!

používám server post.cz jako smtp server (smtp.post.cz), mám několik skriptů (php) na zásílání novinek uživatelům mých stránek. Pomocí skriptu vyberu z databáze emaily a pošlu na ně maily přes smtp tohoto serveru. Uživatelům, kteří mají účet na post.cz mail dojde v pořádku, ale ostatním, kteří mají účet např na seznam.cz nebo host.sk mail nedojde, skript hodí chybu - nelze odeslat.

Co to je za chybu, nezná to někdo?

Děkuj moc
Jo chyba je v tom že post odesílá poštu jen do svý domény.

Podobně mi nefungoval Outlook nastavenej na SMTP vod postu. Tak sem se s nima chvíli dohadoval a oni mi napsali že musim použít SMTP mýho providera. Nevim proč si každej hraje na svym pisečku. Asi jim někdo rozšlapal bábovičky :))
Nastavil sem to na SMTP vod worldonline a funguje to.
Post je prostě zcesty.

zkus to taky a uvidis