Stahnul jsem si Apache 2.0.43 a PHP. Toto PHP se pod mym starym serverem(apache 1.3.23) rozjelo v pohode ale kdyz jsem nainstaloval apache 2.0.34 tak se mi hneda po spusteni vypl. Osobne si myslim, ze chyba je v httpd.conf nevim jak to mam spravne nainstalovat a nakonfigurovat.Muzete mi nekdo prosim poradit.
vrat tam starsiho apache a nech si jen nove php
to je pekne ale ja chci noveho apache....
Rozhodně bych takej zůstal u jedničkové verze. Apache 2 jsem zkoušel, ale nějak mi to blblo spolu se systémem.
Jinak chybka je buď v konf. souboru. Konfigurace je totožná se starou verzi. Nebo v samotném programu. Apache 2 je jestě novorozeně a vždy obsahuje nějaké chybky.
Tomík.
apache 2 mene vubec nechtelo behat
4roman:co ma ta dvojka za vyhody? myslim ze vzhledem k tomu ze to spoustis pod w98 tak je to uplne jedno:)
> 4roman:co ma ta dvojka za vyhody? myslim ze vzhledem k tomu ze to
> spoustis pod w98 tak je to uplne jedno:)
zejmena pod win32 se 2jka vyplati, ale je fakt, ze pokud mas server je pro svoje zkouseni, muze ti to byt dost fuk
taky co bys asi cekal za inovace, zlepseni tam je poradne, ale u jednoho klienta se tezko muzou projevit
Apache 2 jsem zkousel jenom pod XP a moje zkusenost je celkem kladna. Jenom zprovozneni modulu PHP je chutovka - musi se zkopirovat nejaka DLL od PHP primo do adresare s binarkami Apache, coz mi chvili trvalo na to prijit ;-) Snad jenom SSL tam zrejme nejde pouzit - Pokud nekdo vi jak na to, pochlubte se.
Jo, to chces vedet moc, nepamatuju si. Kazdopadne zkus pouzit onu dll ze starsi verze PHP (tusim, ze jsem osobne pouzil 4.1.2) a behalo to OK.
A neni to nahodou tim ze mas stare Win?