Velká prosba

Mám velkou prosbu, muzete mi nekdo doporucit, anebo treba na mail poslat nejakou funkci verzi a popis, jak si zaheslovat vstup na stranky ( potrebuji vice loginu a hesel). Diky Moc Honza
Kdysi jsem našel něco na webguru.cz v sekci download a to jsem předělával pro svoje potřeby. Bohužel už to nemám, ale na webguru ta původní verze bude.

Pokud nepotřebuješ často měnit hesla a loginy, může být užitečná i základní autentifikace pomocí PHP:

if(!IsSet($PHP_AUTH_USER)):
Header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
Header("WWW-Authenticate: Basic realm=auth");
echo "Přístup k těmto stránkám je vázán na zadání jména a hesla!";
exit;
else:
if ($PHP_AUTH_USER == "login1" && $PHP_AUTH_PW == "heslo1"):
else:
echo "<BR><BR><BR><BODY bgcolor=\"#FF0000\" ><HR><H1 align=center>Pokus o neautorizovaný přístup.<BR>Administrátorovi byla odeslána zpráva o tomto pokusu.</H1><HR></BODY>";
exit;
endif;
endif;

a to si jenom rozšiř o ty podmínky. If login1 && heslo1 tak toto nebo když login2 && heslo2 tak toto2 jinak Vypiš upozornění...
jdodussi to mas pres session
Podívej se na www.interval.cz.
Poslední dobou tam běžel seriál o Weblogu a v jednom z těch dílů byla vysvětlena i session-autoriazace.
Jestli to není hned na hlavní stránce, tak hledej ve starších článcích (tak 1 měsíc).
mam neco presne pro tebe.
tenhle script jsem napsal jedne kamaradce. muzes do nej pridat x loginu (a k nim patricich hesel) a jeste ke kazdemu loginu muzes urcit stranku, ktera se pro nej ma nacist... nebo taky dat vsem stejnou.
posilam ti to.