GUEST BOOK

Chtěl bych si udělat guest book,ale je to,,jak se řiká" dost těžký,nemohl by jste my někdo poradit jak na to? Třeba odkaz na nějakou stránku kde je návod nebo něco takovýho!Předem dík!
Mno jag na to, je to jednoduchy, mrkni na http://www.php.net/docs.php a uc se, treba to jednou pochopis :-)
Já Ti poradim torchu lépe. Mrkni na tvorba-www.bravepages.com kde jsou ke stažení hotové skripty, nebo mrkni na www.kosek.cz, kde je něco o php, nebo nahlédni na www.interval.cz, kde budeš mít určitě nějaký ten gbook včetně podrobného popisu.
Myslím, že by ti mohlo pomoct tento čláenk na PCsvětě:

http://www.pcsvet.cz/r-art.asp?id=2686

ale je to úplně ten nejprimitivnější typ guestbooku, téměř identický s tím, který je v "PHP tvorba interaktivních internetových aplikací" od Koska. Pro začátek ti to bude stačit. Jak se něco naučíš, tak ti stejně dojde, že je lepší použít databázi.

PAVEL
Tak Pavel poradil z nás všech nejpřesněji. :-)
Pravda :-) S DB to je naprosto nejlepsi...
www.kosek.cz
Jednoduchou knihu vzkazu si muzes stahnout z mych stranek...

http://mptacek.zde.cz/php.php
Tak sem nemel co delat tak sem se mrk na tu tvou knihu. A je ok jak se rika v jednoduchosti je sila. A nejlepsi na ni je asi to ze se da prizpusobit k obrazu svemu. Uz sem se dival na nekolik knich a bylo tam plno zbytecnosti. Tahle je tak akorad. :))
Myslim ze se vyplati programovat co nejvic modularne, abych to mohl v budoucnu znova opet kdykoliv jednoduse pouzit. Snazim se tak psat vsechno :)

Kniha je jednoducha, dela jen presne to co potrebuju, ani o chlup vic.
mrkni na http://php.web2001.cz a tam si stahni
Doporučůji
http://www.interval.cz/
tam toho najdeš mnohem víc než jenom knihu.php
Cau martine,zkousel jsem ten tvuj GB ale pri nahrani na server wz.cz se to jednoduse posr..... a pise mi to ze to ma problemy s databazi....nevis cim by to mohla byt????diky cus.....