Stránky nefungují

Proč nefungují stránky na webzdarma? Předpokládám, že problém není jenom u mě.
Bl
Na stejnou vec jsem se ptal vcera i ja. Od pondelka se doba nacitani jen zvetsovala a dnes uz nefuguje hosting vubec !!!!!!!!!!!!!!
Ani moje stranky nejdou :-(
fa.euweb.cz
Mám stejný problém, nic mi nefunguje. Co se sakra děje?
http://jezdci-gp.euweb.cz
Co se to sakra děje?
Moje stránky nefachčej! Asi to není jenom můj problém!
Přidám se do klubu, moje stránky jsou na tom stejně!
Přesně tak od rána:-(
harry-potter.euweb.cz
Admine vyjádři se!!!
Tak už to asi funguje, ale ta rychlost, ta rychlost šneka mě zničí. Co se to tady sakra děje? A admin mlčí, jindy má plnou hubu keců a teď na nás sere.
http://jezdci-gp.euweb.cz
Stránky mi normálně fungují a rychlost je taky v pohodě. Problém byl jen včera dopoledne.
No vsera stranky proste nefungovali. Osobne se tim neznepokojuji, protoze narozdil od jinych (i svetovych) hostingu je to tady pomerne ojedinele. jen snad v aktualizacich na uvodni strance by se o tom mohla objevit nejaka informace - pro vysvetleni. ale az se mirek t. vrati ze zimni dovolene, tak nam o tom urcite da blizsi info :-)))

pokud nekomu vadi obcasnej nekolika hodinovej vypadek na freehostu, klidne si zaplatte za garantovanej hosting - pak mate moznost napravu zadat i soudne :-)

(rada nad zlato...)

m.s.
mas pravdu, ze vypadky jsou obcasne a ze jsem na freewebhostingu, ale musim ti oponovat. Vypadek byl uz od vikendu, kdy se stranky prestaly nacitat a vsechno bylo neuveritelne pomale.
Jedine co bylo porad OK je hlavni strana webzdarma.cz.
Jinak si vem kolik je nas uzivatelu wezdarma a kolik baneru je na strankach, jestli mas prehled kolik stoji 1000 shlednuti tak zjistis, ze to je dost dobry business, takze si to vsechno hezky vynasob a dojdes k celkem slusne castce. Myslim, ze diky nam se webzdarma ma celkem dobre. A pokud my plnime jejich podminky, mohli by oni delat veci tak aby stranky behaly porad, ne aby pres 4 dny se nenacetlo vubec nic.

A myslism, ze by nebylo od veci, se zde vyjadrit co se vlastne stalo.

pekny novy rok
martin

retriever.aktualne.cz
zoo.prodejce.cz
profi.prodejce.cz
diky za protinazor... jen jsem se zastal, ze vypadky jsou tady docela ojedinele - klidne zkus nejaky jiny freehosting, treba si na to zvyknes :-) uzivatelu je nas tady dost, taky dost, kdo nedodrzuji pravidla :) prehled co stoji banerova reklama mam dost dobrej :) takze vim, ze da dost prace z toho zivit freehosting aby slapal alespon tak jak webzdarma...

navic se to stalo v dobe svatku - a i admin je jen clovek. samozrejme na placenem freehostingu mas smluvne zarucene odstraneni zavady do urcite doby, ale tady o tom muzem jen diskutovat ve foru a to je vsechno!!!

vypadek nebyl 4dny v kusu, i kdyz vetsinu tech 4dnu spojeni padalo - pokud chces mit hlidanej web, zkus nektere sluzby, ktere ti delaji hlidku vypadku a posilaji info emailem...

Ze se tady ma objevit nejaka zprava - s tim souhlasim a doufam, ze se tak po svatkach stane...:)

m.s.
Zase musim oponovat, 4 dny to byly a vim to na 100%, delal jsem v ty dny na webu a zkousel jsem nove veci a nemohl jsem nic vyzkouset protoze nacitani trvalo tak, ze jsem si mohl zajet do spindlu sjet sv.petra a vratit se zpet do prahy a porad by to nebylo.

Souhlasim, ze spojeni a rychlost na tomhle free je vyborna, mel jsem stranky na swebu, na volnem, na tripodu a uz pres rok a neco jsem tu a jsem moc spokojeny. Hodne mista, rouzumne podminky a docela dobre domeny (daji se z toho sestavit i docela logicke adresy, za ktere se nemusim stydet na vizitce).

Admin je clovek??? Kdo by to rekl, to bylo dobre !!! :o) (vse v legraci)

Jo o reklame mam take prehled a za vsim stoji hromada prace, nikde ve svete nejsou penize bez prace.

Ale jedno je jiste, kdyz budu ja jako uzivatel freehostingu spokojeny, budou mi tam chodit lidi, budou se nacitat banery a budu zakladat dalsi adresy(ted mam dve funkcni a na treti pracuji) tak budem spokojeni oba, vy i ja. Kdyz budu na hostingu za prachy, tak nebudu mit na webu reklamu, protoze to nepotrebuji a budu platit jen poplatky. Co je pro webzdarma lepsi??? Banerová reklama a nebo prachy za hosting????

Mel jsem i placenej web, asi pred 6 lety, bylo to u Globu a stalo to za dve veci, to ze jsem mel nejakou smlouvu mi bylo na nic. Kdyz vypadli tak vypadli a ja mohl jen volat, ze mi nebezi web. A nekoho zalovat??
Proc to delat??? Vyresi to neco??? v tomto state a v tomto rezimu???

Rad obetuji neco za neco.
A webzdarma mi moooc vyhovuje.
Moje stránky taky nefakčí!!! opask8.wz.cz
Doufám, že je to jen dočasný výpadek.
Protože ti tam schází soubor index.html, index.htm, index.php atd.
souhlasim s Maverickem, adresa existuje, ale neni tam zadny index. tedy ta hlavni stranka a ta se musi jmenovat vzdy index.htm a nebo index.html - doslova a do pismene to musi byt tak napsano.
Souhlasím asi teda z názorem že webzdarma je podle mě nejlepší freeweb v ČR a že nepadá je taky pravda až na výjmky:-) ale to co bych vymknul je to že by se k tomu mohl admin nějak vyjádřit jinak někdy to prostě musí slítnout s tím nic neuděláš:-)
Dik za chvalu. Webzdarma ma samozrejme obcas problemy - ostatne jako vetsina ostatnich serveru ( a ne jen freehostingovych ).
Prece jen jsou to jen stroje a nemaji neomezene moznosti, obvzlast kdyz zatez stale stoupa ( vetsinou jsou na vine weby porusujici podminky ).
Libil se me nazor Martina - ze je to dobrej business :) Pro informaci reklamy se neproda ani tolik aby to uzivilo provoz serveru natoz nas :))
OK, admin by se taky moh' nekdy ozvat :-)) Psal jsem asi tak pred mesicem/dvema neco o MySQL, mailu, etc., admin odpovedel:
(20. listopadu 2001)
"Webzdarma 2.0 planujeme spustit koncem tohoto mesice. Technicky to mame
vyresene. Ted jeste muze je otazka co na tu zatez rekne hw. Kolik ten
soucasny hw zvlada muzete zjistit na www.openaudit.cz (rijnove statistiky,
listopadove budou zajimavejsi). "
Nevim jak vy, ale ja jsem si zadnych zmen nevsiml, a uz mame leden :-))
Taky tam bylo (v tom, co jsem psal ja) neco o vytvoreni stranek s technickyma informacema o WZ... ("diky za namet")
27.9.2001 mi admin napsal o MySQL:
"nemuzu bohuzel rici presny termin, ale pracujeme na tom, v blizke dobe se
dockate (tak brzo jako e-mail to ale nebude) "
Honza
Tak to tedy nevim proc tu reklamu delate, reklamni banery jsou hodne velkym zdrojem financi pro mnoho serveru a tak nechapu proc by to nemohlo byt i s banery u webzdarma.

Preci pocty jsou jednoduche, na kazde uvodni strance musi byt baner, na me stranky prijde za den neco kolik 100 lidi, tedy min 1OOx se baner nacte, me stranky jsou znacne specializovane a kdyz se podivam na pristupy dle zobrazenych baneru tak tam jsou celkem velka cisla pri souctu za den. S tim by se melo vydelavat, pokud to je dobre osetrene.

martin
Je videt, ze s provozem a platbou (a celkove s obchodovanim) na internetu nemas zas tak velke zkusenosti - teoreticky by to mohlo fungovat tak jak pises. ale todle platilo v dobe internet boomu, mozna jeste tak pred dvema roky. dnes zisky za reklamu /a zvlaste banerovou/ dost prudce klesaji. ono se da za to nechat platit, ale musis najit nekoho, kdo za to zaplati. rozdelovat podle cileni zakazniku, je dost slozite, protoze provozovatel freewebu nemuze primo ovlivnovat kvalitu reklamnich ploch, zamereni webu /dneska mas stranky o jabkach, admin podepise smlouvu a ty zitra predelas na stranky o hruskach/ atd. ono by to slo resit neustalou kontrolou a tridenim, ale to je tolik prace, ze to nikdy nemuze reklama zaplatit! bezna cena za podobne michany traffic je tedy kolem 150-300Kc/1000hits a pokud si uvedomis, co musis dat do toho nejen lidskeho usili, ale i materialniho a prenosove kapacity aby tech 1000hit udelals, tak alespon na freewebu na tom proste nejde vydelavat!!! napr. na mou stranku prijde jeden navstevnik, ten udela freewebu 1zobrazeni (dejme tomu 20hal.), ale celkove prenosy za stranky ktere na mem prostoru postahuje a dalsi veci /setrice, zvuky, mpg.../ udela prenosy za treba 25hal. To muzes na svem mlastnim serveru, kde to vsechno udrzujes v rovnovaze. ale s uzivatelama free hostingu takovou rovnovahu nedosahnes.

toto ale uz si myslim je nad ramec teto diskuze - ono je to mnohem slozitejsi, nejak moc jsem to zjednodusil.

jedinej zpusob co me napada, jak rozumne vyuzivat takovou reklamu, je pro propagaci vlastnich vydelecnych sluzeb budto primo nebo pomoci vymennych impresi - ale to uz je na kazdem, jak si to kdo spocita, treba ma nekdo uplne jine napady.

to jen k tomu, ze podle me se na freehostingu NEDA banerovou reklamou primo vydelavat.

m.s.