Triada

Nainstaloval jsem si PHPtriadu ale php na domácím počítači mi přesto stále nefunguje? Může mi někdo poradit? Mám ty stránky s php ukládat do nějaké speciální složky, nebo to funguje v celém systému?

Poraďte prosím ... už si vážně nevím rady.

Vzhledem k otázce asi nemusím zdůrazňovat, že jsem v tomto oboru absolutní začátečník.
a pritupujes k nim pres web, tj http://localhost/ , _ne_ c:/documents and settings/... ?

jinak pri instalaci si asi zadaval nejakou cestu, kam se maji ukladat php soubory, nesmi bejt jinde (see manual)
Dík, to jsem nevěděl. Přistupoval jsem normálně, jak jsem zvyklý přes Windows. Teď už všechno faka normálně.
Pokud mě paměť nemýlí, tak Triáda se automaticky instaluje do c:\apache.
Pokud jsi neměnil konfigurační soubory, pak všechny své weby musíš ukládat do adresáře c:\apache\htdocs nebo jeho podadresářů. Když do prohlížeče zadáš "http://localhost", hledá server právě v adresáři c:\apache\htdocs. Samozřejmě, že pokud v tomto adresáři vytvoříš podadresář "xx", budeš k němu přistupovat pomocí http://localhost/xx/.

Jinak v souboru httpd.conf se dá nakonfigurovat mimo jiné i změna "kořenového adresáře dokumentů" (DocumentRoot), tzn. zaměníš si c:\apache\htdocs za co chceš, aliasy adresářů (nějakému adresáři - např. xx přidělíš do URL jiné jméno - např. http://localhost/yy/zz) nebo virtuální hosty (místo localhost budeš mít cojávím www.doma.cz)
Když už jste na to narazili. Doporučujete si nainstalovat Triádu (tj. dá se spolehnout na to nastavení), nebo raději hezky pomalu a jistě po svém každý produkt zvlášť?
Triáda je stará...
Hezky všechno pěkně zvlášť, nastavit si register_globals OFF, vypisování VŠECH chybových hlášek a hezky si pěkně opravit všechny prasečinky, který už ve skriptech máš...
Nevím co je na triádě starého. Já myslel, že se aktualizuje s příchodem nových verzí jednotlivých součástí.

A pak taky nevím, co s tím má společného nastavení globálních proměnných a chybových hlášek a proč bych to dělal. Když jsou skripty dobře napsaný a mám ošetřený podstrčení nějaké hodnoty, tak nevidím důvod to vypínat. A dále testovat každou proměnnou (třeba ve formuláři) pomocí isset() mě přijde zbytečný a po odladění si warnings raději vypnu.