Zdravim,
potřeboval bych pomoct.Dělam si vlastní logování, udělal jsem to jednoduše přes databázi a cookie. Udělal jsem si i výpis přístupů, na první stránce toho logování se zobrazí tabulka s: "ID, datum, rozlišení, prohlížeč a prohlížená stránka". Když někdo klikne na datum nějakého přístupu, zobrazí se vše: "ID, datum a čas, rozlišení, barvy, Operační systém, prohlížeč, IP, doménová adresa, referovaná stránka a prohlížená stránka" (IP a doménová adresa se zobrazí jen mně- kvůli bezpečnosti). Dál chci udělat, že když někdo klikne na některé nadpisy v té tabulce (datum, prohlížeč, os, rozlišení), zobrazí se grafy, kde bude třeba např. to užívání rozlišení, nebo prohlížečů atd. A v tom to právě je. Nevím, jak udělat, aby to samo spočítalo v tabulce zvlášť třeba 800x600, 640x480, 1024x768... Zde by to ještě šlo, udělal bych podmínky pro každé rozlišení, ale co třeba u každého dne zvlášť, přece tam nebudu vypisovat všechny dny, nebo třeba všechny prohlížeče, všechny os. Není nějaká fce, která spočítá všechny buňky ve sloupci v tabulce (v databázi), které jsou stejné a ještě vypíše, co je ten stejný obsah?
Strašně Vám budu vděčný, když mi pomůžete
> Není nějaká fce, která spočítá všechny buňky ve sloupci v tabulce > (v databázi), které jsou stejné a ještě vypíše, co je ten stejný
> obsah?
asi hledas neco jako select count(*) as cnt, nazev_sloupce from tabulka group by nazev_sloupce order by cnt desc limit 1
?