PS: nepatrim mezi adminy wztka ... taze si otazky s onim nechte pro nekoho jinyho - teda alespon dokud to neproberu s adminama ;)
zdar Hood
da se to jeste vykutit tak, ze treba v souboru index.htm se poslou meta tagy refresh na treba index.php, coz je nas soubor bez reklam.
Do souboru index.htm, se da to presmerovani jak jsem rikal, a podto reklama. Tudiz reklama je videtelna tu chvili, nez se to presmeruje na stanku co chceme
asi sem to vysvetlil dost suxoidne, ale snad chapete :))
> PIF
I pokud pominu naprosté porušování zdejších podmínek, stejně je toto řešení hnusná prasárna. Na žádný META REFRESH se nikdy spolehnout nemůžeš...
Mne se treba reklama schovala pod obrazek, naprosto neumyslne :-/
Hm... podle mě je možnotí jak obejít reklamu spousta - dost je jich pěkně debilních, dost je jich pěkně vychcanejch a všecky jsou na nic - kdo není schopen skousnout jednu malinkatou reklamu, ať se de vycpat, koupí si vlastní prostor a vlastní doménu - uvidíme, jestli mu to za ty 3000 ročně stojí :)).
Kdyby někdo měl zájem:
jednoduchý: iframe o velikosti 1x1 a v něm v podstatě skrytá reklama
jednoduchý: hodit reklamu normálně a na ni pak pomocí
.left-column {
position: absolute;
width: 120px;
height: 605px;
left: 10px;
top: 10px;
background-color: black;
padding: 8px;
}
a za to napsat <div class="left-column">
těžší: vytvořit vlastní .php systém zobrazování reklamy, do ní pak dát kód reklamy webzdarma, která bude jinak zobrazena v nějáké nesmyslné stránce, a kód občas poslat do stránky (stačí jednou za měsíc)
jen aby si někteří nemysleli, že objevili kdo ví co. Pokud tohle někdo použije, tak mu osobně pojedu rozšlapat harddisky, na .wz je takovejch výhod, že by za porušování podmínek měli dávat 3-5 let natvrdo :))
Tak v tom případě to cos teďka napsal sou proti sobě 2 naprosté protiklady :)
Jen že jsou i jiné způsoby, ale nepoužívám je (jen jsem je odzkoušel :)), když je znám, taky neznamená, že je budu používat ;)
Navíc, i přes porušování pravidel, jsou to pěkné prasárny z pohledu html a vůbec veškerého náhledu na webové stránky.
position: absolute;
left: 10px;
top: 10px;
je úplná kravina. Kdo ti zaručí, že reklama bude vždy na této pozici...
nejsoplehlivejsi je presmerovani... header ("Location: xxx.htmlL); ...
kdyz uz tak ostatni je nespolehlivy.. ale je to prasarna
2Sojkovec: hergot ty se v tom ňák vyznáš :-)))))
2Martin: Sam to tak mam, no....
hm, stačilo by taky rozšířit možnosti zobrazování reklamy. Třeba že by byla možnost jen na první stránce dole ;) ale to by pak strácela smysl možnost dole na každé stránce. A kvůli reklamě se mě moc nechce měnit design, bo dávat index s přesměrováním. Dobře to má udělaný DoubleThink a kvůli reklamě musí mít logo na levo. Je to dobrý ale někdo to zkousnout třeba nemusí, ale do WZ ho nikdo nenutí.