PHP a místní mailform

Zdravím,

udělal jsem .php stránky do kterých jsem (neúspěšně) zakomponoval místní mailform - při odeslání se jaksi nezobrazí žádná grafika ani nic jinýho
Stránka je větvená podle atributu $site, předávaným za parametrem, navíc v případě odesílání mailu se podle úspěchu/neúspěchu vypíše hlášení... což funguje, ale už se nějak neobjeví žádná grafika (můžete vyzkoušet)

adresa stránek: http://doucko.aktualne.cz

Případnou kritiku uvítám ;).

Díky.
Tak nejak sem nepochopil, co vlastne chces. Trochu lip definuj dotaz, napis, ve ktery fazi odesilani se to blokne, ci neodesle atd.

Ja jsem tento mailform kdysi pouzival a uspesne (stejne je lepsi si udelat svuj), takze chyba bude nekde na tvoji strane, navic jsem na tech strankach nenasel ani ten mailform...

Scar
Nejlepší bude, když se podíváš přímo na tu stránku a v kontaktu to zkusíš poslat - pochopíš hned - mail se pošle.
Uz se opakuju, ale budiz. Nic takovyho jsem na ty strance NENASEL! Proste vlevo mam prazdny okna, vpravo jedinej odkaz na Adama Dostala. Nejenze je to delany ve FrontPagi, coz SUX! ale navic nemas ani definovanej doctype pred hlavickou stranky. Takze nema cenu se bavit, dokud neopravis zakladni nedostatky co se tyce html...

Scar
Ve frontpagi je to kvůli počítání řádků, vytváření tabulek a podobných blbostí, což je tam mnohem mnohem rychlejší než v notepadu ap.

Je tam všecko, zkus kliknout vlevo, zhruba v půlce obrazovky na to velký fialový "kontakt".
Ještě je možnost, že máš zakázanou javu... a kdyby ani jedno, pak: http://doucko.aktualne.cz/index.php?site=kon
btw: co máš tak strašnho proti FP?
2Scarabeus: ten formůlař tam fakt je :) akorát občas java naběhne až na několikátou aktualizaci
Asi tak vsechno, je to prasarna prvniho radu. Radsi pouzivam, kdyz uz, tak Homesite. Notepad taky neni k zahozeni, nebo 1st page a jiny docela dobry editory. Ale FP je xindl, nevim, jak v tom muzes stale delat. Neznam jedinyho cloveka, co se vice venuje html+php, ktery by v tom delal.
Martin: nn, jen to trvá o pár vteřin déle než obyč. text :)
2Martin: jo, uz sem to nasel, ale jenom manualnim zadanim url, to je fuk.

2salam: Co se tyce toho mailformu a jeho fungovani/nefungovani, jedinej problem je v tom, ze nemas definovany urcity hidden inputy. Doufam, ze sis prosel oficialni navod na pouzivani mailformu tady na wz.cz, protoze paklize ne, nemam slov. A bohuzel tomu asi tak bude, protoze v tom navodu je uplne vsechno, jak a co mas udelat.
Hezkýýý koukněte na čas těch pár posledních odpovědí :-))
Sakra, to je fofr :-))

Jeste jedna vec - na ty strance, to, co se mi nezobrazuje, to sou applety, a bejt tebou, dam je pryc. Naprosto zbytecne pomaly vecicky do html.
scarabeus: tak už znáš, no - notepad má plno nevýhod - člověk si připadá strašně drsnej, když v tom píše, ale připomíná to dost programování přímo ve strojovým kódu :)... když máš velkej web, musíš furt kontrolovat relativitu odkazů, syntax ap.
Homesite je skoro to stejný, akorát není od MS, což pro mnohé znamená mnoho, podle mě je to jedno.
1stpage není špatnej, ale má své naprosto zoufalé nevýhody (v podstatě je to o dost lepší notepad)
scarabeus: ad Tvůj dotaz na čtení návodu: ano, četl. Mailform by Tě bez oněch hidden polí nepustil dál, jak jistě víš.
kdyz upustis kapku zdrojovyho kodu, tak to snad nikomu neublizi, jinak ti asi nikdo nepomuze
Už jsem to řešil jinak
zdrojový kód - to si snad můžeš přečíst v exploreru, ne :))?
zkus tam dat misto apostrofu uvozovky
a taky nevidim ukoncovaci tag form, ale to by vadit nemelo...