Uvažuji o projektu a ......

Uvažuji o projektu velké databáze kempů pro karavany v ČR se souvztažností na náš web www.karavan.cz. Vím, že již podobné servery existují, ale myslím, že si jejich aktuálnost dokážu zajistit lépe. Stránky by měly přímou vazbu na web, jehož současná návštěvnost je na www.karavan.cz/stats . U normálních firem by takové stránky stály opravdu velké peníze, ale ty se mi do toho dát nechce. Tak jen zkusím, jestli se do toho nechce pustit nějaký amatérský webmaster. Nějakou přiměřenou korunu bych do toho dal.

Jde o složitou vazbu přístupových hesel jednotlivých uživatelů, možnost třídění podle krajů, měst, cen a ev. výbavy, možnost vyhledávání, administrátorské editace, využití e-mailových adres přihlášených atd.

Uvítám nabídky, úvahy, návrhy apod. Můžete je napsat sem, ale opravdové nabídky na e-mail.

Pokud vás moje úvaha irituje, prostě zavřete prohlížeč a nereagujte. Dík, Láďa
Rád bych pomohl, ale bohužel neustále nevycházím s časem :-(
Škola, sport, tvorba webů.... Však to asi všichni známe.
Nevím, ale kombinace:

"složitou vazbu přístupových hesel jednotlivých uživatelů"
a
"přiměřenou korunu"

Moc zájemců nepřiláká...
Abych se přiznal, sám nemám představu o hodnotě té práce. Je to otázka dohody nebo nedohody. Danového dokladu nebo nedokladu atd. Ještě jsem nikoho neokradl. Že nepůjde řádově o stokoruny, s tím se počítá.

Takže rada do života číslo 1 zní "Nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko"

Já si naopak myslím, že takový web může být startovací stránkou pro nějakého šikulu, jako mustr k získání dalších zajímavých zakázek, ke kterým mohu doporučení dát i já. Divil by ses, kolik firem ještě nemá internet.

Jak jsem napsal v úvodním článku, byl bych nerad, aby se tato diskuse nesla v duchu úrovně těch ostatních, které jsem měl tu čest si tu přečíst.
Nejak jsem nepochopil o co jde
-Jako kazdy den sledovat nejaky web a delat pro (karavan.cz) aktualizaci treba ceniku na zavislosti toho webu co sleduji?
Omlouvám se za malý odklad projektu, ještě nás čeká výstava Caravan 2003 v Letňanech a až ji budeme mít za sebou, budu se tomu pořádně věnovat. L.