Jak to udelat?

Dobry den,

Prubezne tvorim stranku www.ruleta.nazory.cz pracuji pouze s html a css.
Nechci porad opisovat stejny kod dokola(priklad menu nalevo..atd).Vim ze to lze elegantne obejit jenze program php neovladam.Mohl by mi nekdo nacrtnout reseni?..:-)...pokud mozno tzv.pro totalniho tupce.

Dekuji
máš nějaký soubor *.txt a v něm nadenované v html kód menu tm kam chceš ten k vložiit dáš
<? include"soubor_s_menu.txt"; ?>
hm..jenom nechapu tohle...kdyz se mrknes na me stranky tak vse je stejne az na "vnorenou tabulku"(pozadi tvori ctvereckovany papir) a pouze ta se meni.Kdyz udelam to co si napsal nechapu jak se pozna ze text ktery tam vlozim bude uprostred stranky....

Myslim, ze ve volnych chvilich zacnu studovat php..:-)
heh ted jsem si to zkusil a zjistil ze to nepozna..:-)...tzn.asi to nejde jak si to predstavuji.
v jednoduchosti je krása docela jsednoduchej ale pěknej desing a obsah je taky docela dobrej: dobrej nápad se musí ocenit tak. Mám myslím to co potrebujes v tom php vyvíjím to pro své nové stránky tak jestli se dohodnem tak ti to mohu poskytnout k uzívání.
p.s.:
preozrdís mi jmeno programu ve kterem si vytvarel tento obrázek :http://www.ruleta.nazory.cz/ruleta/Afg1.gif
Dobry den,

Obrazek jsem delal v Photoshopu.
Dobry den,

Tak zacinam s php:-)...nainstaloval jsem si triadu..a hned zkusil Mikovu radu parada...ulehceni prace! Diky

Posledni otazka ma toto reseni(viz nize) nejake negativum?
Udelal jsem to tak ze az po text ktery se meni vse je v include pak vlozim text a pote opet vse v inlude.

Diky za trpelivost..:-)