Mám jen dva lechky dotazy doufam :)
1) urcite to jde ale nevim presne jak takze strucne de nejak odecit datumi aby my vznikl rozdil kolik dni uplinulu mezi treba 2003-11-22 a 2003-10-15
2) tak a druhá otázecka je nejaky opak funkce HTMLSpecialChars ktera by naopak prelozila html znaky spadky treba na uvozovky
dekuju Pyro
1) preved bych je do formatu time (), odecet, a vysledek preved zpatky ..
viz. mktime () a date () .. a vubec casovy funkce, zas tolik jich neni a treba najdes neco vhodnejsiho
2) html_entity_decode ()
Ještě by sis měl naprogramovat funkci na kontrolu pravopisu: "mali dotazy", "odecit datumi". :-)
xichtik a to jde vo tom sem celkem i uvazoval ale zatim sem o tom nikde necet, ani naznak jak to provist :(
ale po pravde ja bych to potreboval za 24 h ses druhej co na to upozornuje :)
<HTML>jasne ze to jde...
ale az to udelas dam ruku do ohne za to, ze ti za to mira preda WZ :)</HTML>
no osobne sem nad tim trochu uvazoval ono zase az tak tezky by to nebylo ale asi by to trochu zatezavova databazi a to by mne zase mira nemel rad a uzivatele stranek uz vubec ne :)
Podle mne by to ctelo asi tak databazi slov, a to jak s diakritikou tak bez ni. To uz jsou dve databaze. kazdy slovo by muselo bejt aspon v jedny databazy, pokud ne takn by se oznacilo a uzivatel by se rozhod jestli ho ma spravne a pripadne upravil. a to je ten problem pokud nejaky prispevek ma treba 1000 slov tak je 2000 prohledavani databaze anevim jak je tady ta databaze rychla, ale byl by to hlavne casovej problem teda podle mne zase az tak tomu nerozumim ;)
No 2000 zasahu do databaze, to by bylo všechno co by si tu hodinu udělal, protože je tady limit myslim 1800 přístupů za hodinu.
este ke vsemu tim asi koncim s rozvahou nad kontrolou pravopisu :)