pořád ty reklamy

Na své stránce používám frame, chtěl bych se zbavit všech necitlivě vkládaných reklam a mít ji pouze v jednom framu na jedné stránce nahoře. V Administrátorských nástrojích jsem si zvolil všechno, tak jak by mělo být tj. jedna - nahoře, použití rámů, a adresu stránky, která se vkládá do hlavního rámu. Tato stránka nemá název index nebo main. Může být v tomto problém. Už mě ty reklamy v malých framech štvou. Poradí někdo co dělám špatně?? Už jsem zadával adresu stránky relativně i absolutně. A pořád je výsledek stejný.

Tomáš
V nastavení zvol reklamu pouze na první stránce (nějak podobně to tam je) a vytvoř si obyčejnou vstupní stránku (úvodní) do které vložíš reklamu a odkážeš na tvojí současnou první stránku.
Chápeš?
Jestli ne, tak si to přečti ještě několikrát a pochopíš. Nebo ti možná poradí někdo jinej. Mě se nechce moc psát.
Tak to je přesně to Jaguáre, co si tvůrci Webzdarma neřejí. Tomáši, mrkni třeba na http://sach.aktualne.cz. Mám tam rámce a kód jsem si vložil do toho, ve kterém jej chci mít.

Mám tam index.html, který se dělí na frame_001.html, frame_002.html, frame_003.html (tam se zobrazuje ona zmiňovaná reklama a musí být uvedena v administrátorských nástrojích) a reklama.html (tam se dřív zobrazovala a byla stále viditelná).

Občas jsem tu zaslechl, že pokud si tu změnu provedl až poté, co už si měl kód ve všech stránkách vložený, tak pomohlo znovunahrání všech stránek. To jsem nikdy využít nepotřeboval, tak nevím :o/
nemyslim si, ze by tvurcum webzdarma vadilo, ze mas reklamu umistenou na uvodni strance. jde jen o to, aby tam byl nejakej obsah, na kterem se surfer zastavi a ne hned klikne na ENTER, kterej je jeste pro jistotu pojisten redirectem (tak to je tady videt casto a odporuje to pravidlum). ale pokud udelas stranku index.htm na ktere vytvoris nejaky obsah (napr. logo s kratkym popisem stranky) a k tomu odkaz POKRACUJTE ZDE... tak myslim, ze by to melo byt OK - alespon tak jsem pochopil zneni pravidel ja :)

m.s.
No ja jsem si prozmenu upravil stranky tak, aby reklama byla na kazde dole, ale nak se mi to tam po celem dnu jeste nenahralo a zustava porad ta jedna nahore na uvodni strance...Muzu si to vlozit teda tu reklamu na kazdou stranku, tam, kde ji chci mit? Ono trosku sem nad tim premyslel a docela by tam to i ladilo...
Teda nejsem admin nebo tak, ale myslim,že si to můžeš upravit i ručně,jak se ti to hodí. Nevim,proč bys nemoh, když neporušíš podmínky.