Pro znalce fora phorum.org

Zdravim!

Procházel jsem internet a sháněl nějaké forum – jako optimální se mi zde www.phorum.org a také jsem upravil a následně použil.

Na forum vede odkaz z jiné stránky.

Toto forum má klasické přihlašování (login, heslo), tuším že přes session.

Řeším ale následující problém: chtěl bych, abych bylo možno se přihlásit přímo na stránkách a toto přihlášení se dále přeneslo do fora, tzn., aby stačilo, že se přihlásím jen jednou (přihlásím se na stránky a zároveň se provede přihlášení na forum a obráceně).

Rozumíte, o co mi jde?

Za tímto účelem jsem editoval soubor login.php, ale neúspěšně. Na stránkách jsem vytvořil přihlašovací form a requiroval soubor login.php a tak se pokusil provést přihlášení – to se mi celkem povedlo, ale neproběhlo přihlášení do fora (je tam zřejmě nějaký konflikt, do kterého bohužel nevidím)

Otázkou též zůstává, zda je toto vůbec možné udělat

Takže jak to udělat? Neočekávám, že mi tady budete radit – to by asi nemělo význam, je to asi příliš komplikovaná věc.

Kdyby ale někdo z vás tento problém už řešil a vyřešil, byl bych moc rád, kdyby mi poslal upravené zdrojáky. Vím, že asi chci moc, ale jinak to prostě nezvládnu, aspoň zatím :-)

Samozřejmě uvítám všechny rady nebo odkazy na články, jak toto úspěšně řešit – ve spojitosti s phorum.org

Díky moc

PS: A taky by mě zajímalo, zda mohu z formuláře odkazovat na dva různé skripty (atribut action) – tak bych tento problém možná mohl vyřešit, co vy na to? :-)
Mozne to je, protoze je to vyuzito primo v TOMTO foru.. Ale jak, to nevim, do hloubky jsem se tim nezabyval, pouzivam Phorum jen jako guestbook, tkaze prihlasovani jsem komplet zrusil...
a ví tedy někdo?

co míro, napošleš mi zdroják tohoto fora? :-)