učebnice

Kde by se dala najít nějáká učebnice PHP základů na netu?
Kdo hleda nejde, ne vzdy je nejlepsi a rychlejsi se na vse zeptat. Staci se jen podivat do seznamu a hned dajdes nejake navody na php.

http://www.php.sk/
http://phpweb.martinovsky.cz/
http://www.codegravity.com/index-sk.php/

Me osobne staci pouze www.php.net kde je online databaze vsech prikazu a opravdu vycerpavajici komentare u nich kde vzdy vse najdes, tusim ze je tam i nejaky navod na php.
Ale doporuciji si spise koupit knizku kde mas presne krok za krokem a je tak trochu garantovane ze se zaklady urcite naucis. Napr.

PHP Tvorba internetovych aplikaci (tusim ze je to od Jiriho Koska)
PHP Programujeme Profesionalne (od Pressu, zadny profesionalni v ty knize neni, z prof. hlediska stoji za dve veci, ale mas tam uplne zaklady co je to php jak se vypisuje nejaky text atd atd...)
Díkes
php programujeme profesionalne bych mohl jen doporucit, protoze z te jsem se z nuly naucil opravdu hodne, ale chybi mi v ni napriklad prace se sessions, duraz na bezpecnost, cokoli takoveho "profi"... zacatecnikum jedine doporucuji. tedy souhlasim s robertem.

kazdopadne KAZDY kdo s php pracuje, by mel byt bud nonstop pripojeny k php.net, nebo mit alespon referencni manual (treba jako help aplikaci) s popisem VSECH funkci.

Funkci nemusis znat, ale vedet neco kolem, zadas klicove slovo a jen koukas, co ti to naslo. Da se to stahnout v Documentations na php.net, tusim.