OT: chats.aktualne.cz

Zdravím všechny příznivce chatu, informačních serverů,.....
Právě takový server se chystám udělat a potřebuji k tomu pomoc!
Jesli by se někdo chtěl stát spoluadministrátorem serveru chats.aktualne.cz tak at napíše!
To je sprostý! to sem ale vůbec nepatří...
Co je na tom sprostýho!?
co z toho? 90% z budouciho zisku + dozivotni rentu + limuzinu s ridicem? pripadal bych si jak politik..
Jasně!
Tak jdeš do toho?
mit vic casu, klidne .. ale ber to tak ze kdyz to udelas sam, dost se u toho naucis, nez kdyz to nekdo udela za tebe .. mozna ne napoprvy, ale casem urcite nebudes delat chat jen tak aby fungoval
Nechtel bys mi pomoct alespon s chatem? Moc te prosim! Ja ted delam forum,guest book,.... Mam toho hodne!Chtel bych jenom neco lehciho!
"alespon s chatem" - o nicem jinym se tu ani nemluvilo, pokud vim
- na forum a guestbook pouzijes freebook.wz.cz, v nejhorsim pripade blueboard :-D
sam mam prace nad hlavu, doma sem jen o vikendech a kdyz uz mam cas ucim se delphi nebo tunim web .. holt cas neni zadarmo .. hledej na serverech jako je hotscripts apod..
btw ten chat nemas vyresenej zrovna nejlip .. delat pro kazdou kategorii seznam stranek zvlast, budiz, ale pro kazdou mistnost novou stranku to je moc .. pockej az je budes chtit predelat, po* se

+++++++++++++++++++
|id|nazev|popis|kategorie|
+++++++++++++++++++
|1|kravin|podte si zabucet|2|
+++++++++++++++++++++

potom kdyz otevres vyber misnosti pouzijes prikaz: SELECT blabla WHERE `kategorie`='2' (dvojku priradis treba mistnostem v kategorii "Zeny")
a odtud povedou odkazy na mistnost.php3?mistnost=# .. kde # bude ID mistnosti .. a na ty strance budes vytahovat data z tabulky se vzkazy:

+++++++++++++++++++++
|id|cas|autor|vzkaz|mistnost|
+++++++++++++++++++++
|1|time()|marena|dobry den|1|
++++++++++++++++++++++

SELECT blabla FROM `vzkazy` WHERE `mistnost` = '$_GET[mistnost]'
Ja ten chat nechci pres databazi ja ji delam pres textovej soubor!
Kdybych ji totiz delal pres databazi tak bych ji mel za chvili plnou!
Jestli chces tak ti muzu poslat zdrojak! mam dva a jeden z nich ted predelavam pro svoje potreby! tak aby tam bylo septani atd.!
Ale zatim mi to moc nejde! nechtel bys mi pomoct? urcite mas alespon chvili casu!Pokud se rozhodnes ze ano tak mi napis!

H@cker_X
pres soubor bych to nedelal, 5MB neni zase tak malo .. uvidis, ze to jen tak nezaplnis .. a az se tak stane budes mit davno vymysleny reseni jak setrit misto (mazani vzkazu starsich nez..., neaktivnich uzivatelu a jejich vzkazu, apod..) .. pri cteni souboru nemuzes dat jednoduse WHERE sloupec = neco ale musis porad psat cykly .. navic se tady uz parkrat objevovaly problemy s tim ze kdyz dva lidi zaroven zapisovaly do souboru, smazal se
Já to dělám pres textovej soubor!Dokážeš to pochopit? Mě se tam napíše 15 vzkazů a když jich tam jeden přiubude tak se zase jeden smaže! V 21.20 se podívej na http://www.chats.aktualne.cz/zchat/chat/index.php to je moje betaverze!
Nemusis se registrovat!Proste tam jenom jdi a neco napis!
http://www.chats.aktualne.cz/zchat/index.php tady je to lepší! podívej se na to!
<HTML>H@cker_X: myslis ze to sem patri?</HTML>
/* To předchozí jsem nečetl */


Hele když chci na svých stránkách na wz dělat s dalším člověkem a nechci mu říkat mé heslo, jde k jednomu účtu zřídit dvě jména ? že se ptám co ?!
teoreticky ano, ale prakticky to zalezi jen na vuli admina
Udělat server není tak jednoduché, plánuji to také již 2 rok, a myslím, že to stejně nebude nikdy tak navštěvované, abych s toho měl užitek, já to mám jen na to, abych dostal na svou hlavní stránku víc návštěvníků. A když to chceš udělat tak, aby to bylo navštěvovaný, musíš tomu stejně dát velkou reklamu a navíc to musí být udělaný profesionálně a musíš se tomu věnovat na plný úvazek.
A hlavně ten kdo si chce povídat s kamarády má icq nebo něco podobného, případně jde na velké známé zaužívané chaty, nemám pravdu?
Hodně zdaru
Pavel_D: naprostou pravdu..
s lynx.webz.cz sem si kdysi davno taky delal velky iluze a venoval tomu spoustu zbytecnyho casu ;-) .. bez reklamy to nejde (pokud existuje "konkurence")
Nechcete se spojit a udělat něco pořádnýho?

Myslim něco aby tam bylo všechno možný! Od recenzí nových her až po ..........
dobre, ale zaplatis reklamu a server :-D sou i dulezitejsi, uzitecnejsi a uspesnejsi napady nez chat .. snad na to taky casem prijdes
Na tom serveru nechci jenom chat ale všechno možný!

Kdyby tam byl jenom chat a nemělo to reklamu tak je to na nic!


Musí tam toho být hodně!

Prostě vše!:)
Když to neuděláš sám, tak to za tebe nikdo neudělá, a když udělá, tak se nakonec pohádáte o to kdo dělá víc, věř mi dělat s někým něco na půl je prostě na houby, vím to z vlastních zkušeností.

Mimo to, máš na to finanční zázemí, abys do toho bušil min. 2 roky, cpal do toho data horem dolem, ve dne v noci ? A nemusel si vydělávat jinou činností ? Doby, kdy bylo jakýchkoliv stránek, serverů, atd. je nenávratně pryč, každý den mi chodí nabídky na prezentaci na katalogu, všelijaké vyhledávací služby, prezentace na CD atd. je toho prostě tolik, že se přes to nedá prosadit, to bys musel dojít s nějakou bombou a trefit se přesně do myšlení lidí a zaplnit nějakou neznámou mezeru. Myslíš, že není dost chytrých hlav než ty a stejně jim to nejde? Kolikrát navštívím stránky, které jsou perfektně zorganizovány, graficky velmi dobré i dobrý nápad, ale prostě mají smůlu, protože nevydrželi dostatečně dlouho nebo spíš internet je již zaplněn konkurencí, která má databáze již tak plné.

Nápad, který má být úspěšný nesmí být složitý na provedení a na čas, musí být naopak jednoduchý, ale musí to být prostě bomba, která nikoho ještě nenapadla, což je problém. Jestli chceš prorazit na internetu rozhodně to nepůjde na bázi stejných postupů jako ostatní servery, chce to vlastní nápad.

Pokud se do něčeho pustíš tak přeji hodně zdaru.

V jednoduchosti je síla :)
a podle me je zase blbost delat web "o vsem"... vyber si neco na co se zameris, jinak nemas sanci!
Přesně tak, a hlavně to zkus dělat po částech, až budeš mít jednu kompletně hotovou, přidělej další, ale ne aby jich bylo mrtě a všechno k ničemu...