Zdravím Vás, lidičky.
Vím, že je to trošku mimo, ale... tak jsem si jednoho krásnýho dne akualizoval moje 98. Nějak se to pohádalo, tak jsem naformátoval všechny Hdd a začal jako s novým Pc. Je to už měsíc a byl jsem v pohodě... Windows XP (domácí verze) nemají chybu. Nespadolo mi to ani jednou ( - opravdu - ANI JEDNOU ) .... (podle 98 - ty padaly pořád). Všechno prostě bylo jak má být... ale nepodařilo se mi nainstalovat (ani na X-tej pokus) AVG 6.0 - nevěděl jsem proč (domnívám se, že za to může malá RAM - 64Mb - což je i na samotný systém WinXP málo, ale jak říkám šlapalo to bez chybičky). Až do teď. Přišel mi e-mail, který nebyl podepsanej a já.... ho otevřel -chybička!!! Jsem si jistej, že tady mám nějakej vir - nicmoc novýho, ale pravidelně mi to teď padá. Cca 4min. Pokud nenainstaluji nenáročnej antivir, tak se toho nezbavím. P.S.: Mám pocit, že je to nějakej trojskej kůň.. na obrazovce se mi objevují docela hnusný vzkazy ( ale jen, když jsem připojenej ). Tak co s tím??? Poradí mi někdo??? --- PŘEDEM DĚKUJI --- Martin Find