Header - Pommoooooococcccc

Urcite tu jiz toto tema bylo nekolikrat, bohuzel jsem jak si zaspal. Potrebuji provest presmerovani a funkce header mi nefunguje viz dale

Header("Location: {$GLOBALS["PHP_SELF"]}");

Tak tento zapis mi nic neudela. A kdyz pouziju meta, tak se napred objevi bila obrazovka, kde je napsany radek, ktery uvadim nize a az kdyz stisknu aktualizovat nebo f5, tak mi na skoci pozadovana stranka se vsemi predanymi parametry

echo "<meta http-equiv='refresh' content='0 ; url='".$GLOBALS["PHP_SELF"]."' '>";

Tak se prosim ptam, kde delam chybu?
Header("Location:". $GLOBALS["PHP_SELF"]);

Tomík.
Header("Location:". $GLOBALS["PHP_SELF"]); nefunguje. Dělá mi to to samí. Já už fakt nevim:-((((((((((
Tak máš chybu někde jinde, protože mně tento zápis funguje.
Zkontroluj, jestli nemáš před funkcí Header() nějaký výstup. Jestli jo, tak se musí odstranit.

Chtělo by to spíše zobrazit zdroják. Jednak jde o to, že ta funkce je vlastně nekonečná smyčka a nevím jak je to udělaný v skriptu.

Tomík
Header("Location : ". $GLOBALS['PHP_SELF']);
echo $GLOBALS["PHP_SELF"]; //co to vypíše?
Ja bych spise pouzil : $_SERVER["PHP_SELF"]
ja som sice zaciatocnik ale podla mna
Header("Location : ". $GLOBALS['PHP_SELF']);
nič nerobí lebo ta to hadi na tu istu stranku
PHP_SELF vrací cestu ke skriptu, který je spuštěn. Tedy soubor, na kterém je tento skript. Header("Location : ". $GLOBALS['PHP_SELF']); jako samotný příkaz nedělá nic, než se pořád dokola načítá tutáž stránka.

Tomík.
Mam podobny problem.
Pouzivam
Header("Location: http://SERVER_NAME:$SERVER_PORT$path");
kde $path je cesta k souboru (z aktualniho adresare). Funguje to dobre, ale jen na nekterych prohlizecich (Mozilla, Opera), IE vraci jen prazdnou stranku a je potreba reloadnout stranku.
Poradi mi nekdo, co s tim?
Predem diky
sterbik
<HTML>mno nepochopil jsem tak to $SERVER_PORT</HTML>
Master: ma-li server na jinym portu nez 80, musi se to do prohlizece uvest do url
vacsinou to je zbytocne si myslim... naco si to komplikovat. zasadne pouzivam relativne adresy... staci header("Location: $path");