tohle mi teda neda spat

tak si tak ladim a ladim script, a najednou koukam, ze u vypisu registrace mam udaj JMENO PRIJMENI PRIJMENI misto JMENO PRIJMENI. Tyhle udaje se vypisuji ze sessions, ale ty jsou dve a kazda ma jedno slovo (jmeno a prijmeni, cucnute z db). A nikde v cele strance jsem do sessions nic nevkladal.

podrobne jsem tedy umrtvoval kod, az jsem dosel k jedinemu radku, ktery za to vsechno mohl...

$jmeno = $poko["jmeno"]; ...

proste se ve scriptu operovalo s uplne jinym jmenem, promenna vytazena z db, a tenhle radek JI VLOZIL DO SESSION! se stejnym jmenem.

Copak to jde? Nevim, zda by to delalo tady, ale u me na localhostu ano. Nesouvisi to nejak s nastavenim globalnich promennych ci co? Poradte mi, kde mam co zmenit. Diky.
<HTML>to moc nejde, musel bych si to precist tak 10x a pak se podivat do zdrojaku - spis dobrou radu: debugovat - http spojeni treba etherealem (nebo to umi nektere lepsi prohlizece primo), debugovat session - fce print_r()

pokud to nepomuze, hod sem spis adresu toho skriptu jestli ti nevadi kdyz se do toho podivam</HTML>
Mno, teoreticky by to asi mohli dělat zapnutý register_globals, pže pak by se asi místo $_SESSION['jmeno'] dalo použít jen $jmeno, ale tím by to bejt nemělo.
<HTML>nebo session_register()</HTML>
session_register() nepouzivam, jen session_start() a vymazani unsetem.

ta adresa je http://vir.wz.cz/r/x_gbook.php, nekde za 40. radkem. tohle vsechno se jeste nacita do ad_akce.php, kde je prave vypis tech session (v hlavicce udaje o uziv)