Bannery & Frames

Proc musi byt reklama vzdy nahore, kdyz se vklada do jednoho z ramu? Jaky rozdil je mezi nejvetsim ramem a samostatnym oknem?

BTW: zatim to stale vklada i po uprave reklamu do vsech oken ve framesetech, asi to jeste neni v provozu, ze.
Já mám stejný problém - vkládání reklamy do všech stránek. Nejhorší je, že se vložila i do souboru skriptu zpracovávající přístup pomocí hesla na stránky. S problémem jsem se obrátil na správu Webzdarma, a došla mi velmi rychle odpověď, což opravdu oceňuji. Zařídil jsem se podle jejich rad a umístil změnil nastavení reklamy na "jen na úvodní stránce nahoře" a reklama se po chvíli opravdu přestěhovala na úvodní stránce nahoru, na ostatních zmizela. Pokud i po delší době (i 10-ti minutách) zůstává vše v původním stavu, načítá Váš IExplorer nejspíš z disku či RAM-ky. Stiskněte proto klávesu F5 (nebo tlačítko "Obnovit") a Váš prohlížeč načte stránku znovu ze serveru Webzdarma. Měla by již být vpořádku, mě vše funguje.
pro PeS:
muzete mi napsat adresu Vasich stranek?
Zdravím...
...mám podobný problém! Reklamní proužek WebZdrama se objevuje ve všech framech.
Adresa je http://ptweb.unas.cz
Předem díky za odpověď.
Uz jsem Vam to vyresil. Stacilo zadat Jméno hlavního rámce:right.htm.

Pokud mate nekdo problemy s nastavenim zobrazovani reklamy a Vasich strankach. Tak tady na sebe upozornete, nebo napiste na krizek@webzdarma.cz a ja Vam to nastavim.
Jsem webmaster: http://rokytnice.unas.cz a nove zavedena reklama zcela narusuje vzhled a funkcnost nasich stranek. Chteli bychom si upravit zdr. kody a reklamu ponechat pouze na uvodni strane (viz. uvodni.htm), tak jak to bylo navrhovano v podminkach Webzdarma.cz. Mame vsak obavy aby po tomhle kroku nebyl nas web, a s tím i jiz v podvedomi zazita adresa, zrusena. Prosime o vyjadreni webmastera Webzdarma.cz.
Dekujeme
Dekuji za upozorneni. Nastavil jsem Vam zobrazovani pouze na uvodni.htm nahore. Pokud chcete jeste nejak upravit polohu (v ramci podminek WebuZdarma), tak to muzete udelat vlozenim kodu <!--WZ-REKLAMA-1.0--> tam, kam si prejete vkladat kod reklamniho banneru.
Take mam problemy se zobrazovanim banneru
na strance art.webz.cz se zobrazuje ve vsech
framech a hlavne je barevna...coz nejde dohromady s mymy strankami...,neslo by to udelat treba jenom formou odkazu??
Dekuji
Mám taktéž stejný problém. Reklama je na mém hannax.webz.cz rozlezlá ve dvou framech. Neslo by to, aby byla jenom na home.htm?
Dost mi to narušuje koncept a design stránek.
Predem dekuji.
I já používám na svých stránkách inej.unas.cz frames (je jich tam více) a bannery se zobrazují všude i po nastavení na hlavní stránku (1news.html). Prosím o opravu. Děkuji.
Prosim vsechny, aby se podivali na http://www.webzdarma.cz/admin.html a precetli si podminky pro zobrazovani reklamniho banneru. Muzou si zde i hned zmenit jejich nastaveni ...
Mám stejný problém jako většina ostatních, ale konečně jsem pochopil, co tím webmaster chtěl říci. V nápovědě je udáno, že se má zadat jméno hlavního rámu, což znamená, že v nápovědě adminu je hrubá chyba, která spletla nejednoho uživatele!!!
<FRAME name="ram2" src="uvod.html">
"Jméno" hlavního rámce je "ram2" a nikoli "uvod.html" jak v reakci na první příspěvek udává webmaster.