jo, dobry, i bez php dobrej web. az me to prekvapuje :) (nic ve zlym ;)
nevis jak se udelal design trebau n60.wz.cz..?Mas dost dobry stranky hlavne o ty vesnici
n60.wz.cz top sou dost dobry stranky,,,,,hele nemohl by si mi posalt ten e.mailovej formular akorat nastavenej na mauj e-mail master-andrew@seznam.cz
bez apache a php je ti k nicemu ... a taky je to sity na miru, tezko se to predelava. a hlavne se mi nechce :)
Hele v com si delad design na tech strnkach o ty vesnici...?
adobe photoshop 6.0 (a predtim jsem se v nem rok a pul ucil)
Smety: ten web na 8a3zspe.wz.cz sa mi zda robeny v Xare...
pravda ? alebo v niecom podobnom...
ale design je ok... ;-)
juneau: A nešlo by to ve Flashi?
pinkynew:To bych rád věděl v čom se to dělá..Já to nevim...Já to nedelal...Ale sou v tom bunky takze do toho muzu psat...Nevim v cem to je...?
flash? flash? FLASH? dekuji, nechci.
pro informativni weby neni potreba, je silenej na stazeni, a kazdej amater ho miluje. Nemluve o tom, ze flash neindexuji vyhledavace... ale tady abych nekoho poucoval o SEO :)
nepotkal jsem moc webu, ke kterym by se flash vylozene hodil.
Tak v čom myslíš že bych měl dělat design?
<HTML>design se obycejne pise rucne..
grafika se dela napr. ve photoshopu</HTML>
A v com treba udelam design jako maj na n60.wz.cz?
To si děláš srandu....Fakt?
Ty nejlepsi designy se daji udelat jen rucne...
<HTML>napsal, ale me se to zda jako dobra snaha amatera nic vic... design ujde a grafika je hrozna</HTML>
kmochta: A v cem jinem by to mel napsat? :-))
Nevim jak bych mel poradid, snad jen doporucit knihu PHP tvorba interaktivnich internetových aplikací od Jiriho Koska (je tam popis PHP, MySQL a taky (to je podle me nejlepsi) je tam referencni prehled vice nez 600 funkci) na www.kosek.cz se to myslim da objednat.
2mamlas: tady uz neni jak pomoci ;)
z predchozich prispevku mi prijde, ze neni jasna hranice mezi designem webu...
DESIGN = navrh
GRAFIKA = vzhled
DESIGNOVANI je tedy vytvoreni html kodu, ke kteremu potom pomoci GRAFIKY vytvrorime vzhled (jinej nez definice barev v html)
ale takisto treba mat na to "filipa".
design sa da urobit hocijaky. ked mi niekto, kto sa vyzna do grafiky, povie, co ma byt vpravo , vlavo, atd. tak to je v pohode. dolezity je, myslim, dobry napad a farebne citenie (hoci uz na to existuje program - myslim,ze sa vola Color impact)