Proč se nedostahuje soubor

Proč se nedostahuje soubor z mojí www stránky
stáhne se někdy více někdy méně ale nikdy celý poradíte mi někdo?
asi ji mas tak dlouhou, ze ti driv spadne spojeni nez se to stahne...

m.sa.
mám ji dlouhou 4 mega ostatně se můžeš mrknout na 50M prostor to podle mě hodně není
no nemyslel jsem ani tak delku te mptrojky, jako kvalitu tveho spojeni. proste ji mas tak dlouhou, ze nez se ti stahne, tak ti spadne spojeni se serverem. ja ji stahnul na kabelu asi za tri minuty, dal jsem si praci to zkusit i na dialupu, tam asi za ctvrt hodky... v obou pripadech na prvni pokus. problem bude nekde na ceste, mozna i v pocitaci (kvalita modemu). jinak pokud mas takove problemy, tak zkus pouzivat treba getright (gozilu nedoporucuji - je to brutalni spyware!)...

btw. ta mp3 je opravdu morbid ;~)
mozna by ale bylo lepsi to sirit jako track, treba by to nebylo ani tak dlouhe...
já mám mikrovlnku sice pomalou ale s neomezením a používám realdownload jinak jsi mě potěšil že to jde stáhnout díky za ochotu
jo jde to stahnout :) jestli mas mikrovlnku se sdilenym pripojenim, tak vetsinou moc spolehlive nemusi byt - psal jsem uz o tom... pokud mas mikrovlnku 64k sdilenou mezi 4uzivatele, pak vetsinou dialup byva rychlejsi, vyhoda je ovsem v tom, ze jsi online nonstop a za jednu cenu ;)

m.sa.

a realdownload ti neni schopen to stahnout??? to bych se na nej vybodl (a neni take spyware?)
Realdownload ti to stáhne na 100% v pohodě a pokud ne tak ti to alespoň napíše že se to nedostahovalo... a spyvare to doufám není (nebo určitě už jsem si ho protestoval)
asi neni (spyware), ale v pripade tech download nastroju mam paranoiu a neverim nicemu - ani mnou doporucovanemu getrightu... ale nejak stahovat musim ;) tak si sem tam projdu pakety a vypis spojeni... no jo, ale kdo ma furt ty ip sledovat??? ;)))

m.sa.
Hmm, dobrej je jeste downlaod accelerator :-)
tak na tej pozor... downlaod accelerator je prave jeden z ukazkovejch spyware... jinak aby jsme nejak omezili tuto debatu... zkuste si svuj komp projet nejnovejsi databazi adaware - je to celkem spolehlive na hodne aktualniho spyware.

m.sa.
Kde seženu nejnovéjší verzi???
stoprocentne na internetu :)
to je tak tezke pouzit google.com ???

m.sa.
Real download je i není sypware minimálně je podezřelý více informací- je zde http://www.globalnet.cz/spyware/
asi ho odinstaluju a najdu něco jiného
no jo, ale ten seznam je pekne starej a down.acc. uz je v mnohem novejsi verzi... rikam... doporucuji nechat projet nejnovejsi addaware po systemu a uvidi se...

m.sa.
no koneckonců není nad firewall ten ti nenechá žádenj prográmek připojit k netu bez t výho svolení a je to vyřešený:-))
Hoši zkoušeli jste MassDownloader?
HAHAHA .. www.metaproducts.com zkuste si ho, pak povídejte o stahovačích !

DAP je @!#$ a GetRight , GoZilla taky

Používám jen jeden MD
Už jsem stáhl ten getright a stáhl mi i to co realdownload ne. Mass jsem zkoušel nevím nezdál se mi dobrý tím neříkám že je špatný
to lukas: co mas za firewall? jak chces zabranit aby se ti nepripojoval k siti downmanager? maximalne mu zakazes hned nejake nestandartni porty, od kud stahuje reklamu. pripadne nektere IP adresy. dobrej spyware je ale napsanej tak, aby se pripojoval standartni cestou a na ruzne IP adresy. a bud si jistej, ze mu nakonec dovolis se pripojit;) prave u download manageru se toto hlida moc slozite. da se stopovat pakety a IPadresy, ale ne kazdej free firewall to zvladne a pochybuji, ze bezni uzivatele vedi neco o komunikaci (kdyz nejresenejsi otazkou jsou velikosti pismen - a tecky pred nazvem ;)-sorry jen jsem si rejpnul...) a kdo ma porad prolezat ip adresy a sledovat jestli jsem s tim serverem komunikoval ja nebo nejakej soft bez meho vedomi... a po tom, co vypukla afera kolem real.com, tak mam paranoiu i z placenych manageru :(

to master: ano, massdown by nemel byt spyware, ale. viz. vyse... :) navic stale jsem nenasel plnohodnotnou alternativu k getrightu - spise jeho nastrojum (zvlaste browser) a hloubce moznosti nastaveni...

abych to shrnul - managerum prilis neduveruji, ale protoze stahuji tak pouzivam manager v opere nebo getright (ktery me obavy vyvazuje komfortem a schopnostma) - v neregistrovane verzi snad nejake reklamni moduly pouziva, registrovana verze by mela byt cista... ?;)

m.sa.