otestujte můj skript

Vyrobil jsem stránku s galerií kam můžete vkládat obrázky. Potřeboval bych jestli byste to nevyzkoušeli, jestli "neudělali soudruzi z východního německa někde chybu" :-) Funguje to jenom na .jpg menší než 250 kB. Najdete to na:

http://avar.borec.cz/galerie/user/

Jenom bych vás prosil, abyste tam nevkládali nějaké porno, ono je to na wz.cz zakázáno, ale z principu věci nelze nikomu bezprostředně zabránit aby to udělal. Jinak se to snažte zničit jak to půjde ať zjistíme jestli je to blbovzdorné. Díkec za pomoc.
Ta galerie vypadá fakt dost dobře!
<HTML>tak jsem ti to otestoval.. je to docela pekne udelane a dobre jak propracovane tak vymyslene</HTML>
Dekuji, ale jak si tam dostali ten prázdný obrázek? Náhled je černý a vlastní obrázek tam není. Nevím jak je to možné, jsem v tomhle směru začátečník.
a i blbovzdorne skousel jsem tam nahrat i neco jineho nez jpg
treba textak prejmenovanej na jpg a nesezralo to coz povazuju za dobrou praci (jeden muj kamos pri uploudu kontrolue jen pripony (ne typ souboru)
Ajta teď jsem přišel na to, že když pošlete tři obrazky opatřené třemi komentáři: k1, k2 a k3, tak se to zobrazí jako k1, k1+k2, k1+k2+k3. Prostě se ty řetězce v cyklu sčítají ? :-) Jdu tu chybu najít.
> Dekuji, ale jak si tam dostali ten prázdný obrázek?

Ten mám na svědomí já ;) ...jenom jsem něco zkoušel - soráč
To je samozřejmě v pořádku, jestli to byl nějaký složitý útok jehož techniku nechceš prozrazovak ta o.k. já ale myslel, že došlo k nějaké chybě při zpracování obrázku.
Ahá už se mi trochu rozsvítilo. To byl "jakoobrázek" který měl projít kontrolou formátu a přitom v něm byl důmyslně ukrytý php kód - i když jinak neškodné phpinfo(). To je dobrý nápad.
Mám problém. Pokud posílám příliš velké obrázky tak se mají zmenšit pomocí GD2 (resamplovat). Když jsou ale kolem 2000 x 1500 px tak tahle funkce selhává. Někdy se u velkých obrázků rovnou hlásí nějaké - can´t allocate memory....a skript na uložení obrázku selže. Nevíte čím to je?
Jsou proste prilis velke.. Navic nesmi velikost souboru presahnout 2MB
Já sem omezil velikost dokonce na 300 kB, ale to až skriptem k němuž se ty větší než 2 MB ani nedostanou.

Mě je jasné, že je to velikostí jenom by mě zajímalo jak příliš velké obrázky odmítnout. Abych zjistil jejich velikost musím je načíst pomocí

$img_zdroj = ImageCreateFromJPEG ("./obrazek.jpg");
$width = ImageSX ($img_zdroj);
$height = ImageSY ($img_zdroj);

jenomže mě ten skript hlásí nedostatek paměti už na tom prvním řádku. Takže velikost nezjistím. Možná by pomohlo:

if($img_zdroj = ImageCreateFromJPEG ("./obrazek.jpg")){.....}
else{echo "obrázek je moc velký";}

Zkusím to večer.
>Ahá už se mi trochu rozsvítilo. To byl "jakoobrázek" který měl projít kontrolou formátu a přitom ....
jj :-)