SOUČASNÝ VÝVOJ NA ZEMI

1572. Současný vývoj na Zemi (309). (Přijal Ivo A. Benda) 24.12. 2001. 7:15-7:45 hodin.
Místo: Česká Lípa.

"Milý Ivo,

Upřímně tě zdravím já, Aštar, velitel Velké vesmírné flotily. Ano, jsem rád, že jsi se se mnou takto spojil, a že máš takovou radost z naší společné práce. Ano, nyní opět probíhá další fáze dělení duší, která má za účel vybrat ty bytosti pozemské, které dokážou obstát ve zkouškách víry (zákon inteligence), pokory a trpělivosti. Nyní probíhá jedna z rozhodujících fází, která má další vliv na následující události. Ten, kdo se rozhodne pro Světlo, má možnosti pracovat pro Stvořitele našeho milovaného všeho a všech. Ten, kdo se rozhodne pro Temnotu, vyzkouší si práci pro pseudotvůrce. Tyto volby jsou možností duchovního růstu - progrese, anebo duchovní degenerace - regrese (obr. 468, 469), tak, jak si toto člověk SÁM vybere.

U některých lidí, kdy jejich současné volby způsobují velké duchovní škody u mnoha jiných lidí (vedoucí představitelé), se projevuje na vnějším - fyzickém těle - zdravotními problémy v takové míře, jak dalece v tomto tato bytost pokračuje. Je to způsob očištění i zpětné vazby, který mu dává šanci znovu obrátit a začít pracovat pro Stvořitele prvotního všeho a všech. Ano, patří mezi ně i tento váš prezident, pan Havel, kterého jste si postavili do čela. Je to ale řada jiných lidí, kteří tím, že špatně rozlišují dobro od zla, stávají se snadnou kořistí pseudotvůrců.

Nyní milý Ivo uvidíš, co se bude dít dále. Že se lidé zde na Zemi (drtivá většina) stále více řítí do propasti, můžeš vidět i v tom časopise "Blesk extra", kde je souhrn - většinou negativních - událostí roku 2001. To ovšem není vše, co se tady děje ! Planeta Země je výukovým prostorem pro mnoho duší, které jsou zde inkarnovány do lidských - zfabrikovaných - těl. Mají poznat, že JEDINĚ LÁSKOU KE STVOŘITELI PRVOTNÍMU se mohou posunout dál ve svém vývoji, a tak tolik bytostí zakouší tuto školu na planetě Zemi.

Ano, máš radost z toho, že se někteří lidé snaží žít lásku a dobro, a že mají již velkou touhu pro návrat domů - do pravého Stvoření, ke Stvořiteli Prvotnímu všeho a všech. Proto nyní budou moci po splnění svého pozitivního poslání opustit tento prostor planety Země a postupnou změnou vibrací - lásky - se přesunout se svým fyzickým tělem do vyššího stavu vědomí a bytí.

Toto jsem ti milý Ivo předal s láskou v srdci já, Aštar, velitel velké vesmírné flotily."

"A nyní se přidávám já, Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád. Ano, také já tě srdečně zdravím milý Ivo a přeji hodně radosti v této práci světelné pro Stvořitele Prvotního, námi tolik milovaného.

Nyní někteří lidé bilancují rok 2001 a mají pocit, že se v tom stále více nevyznají. Ano, všechny události, které se staly, mají pro ně skrytý účel - význam - totiž poučení pro ty, kteří s nimi přichází do kontaktu, a tak jsou pak někteří velmi rozčarováni z toho, že to nečekali.

Ano, stále se spojujeme s lidmi pozemskými s otevřeným srdcem, a s takovými se můžeme radovat nad výsledky naší spolupráce a našeho snažení. Víš, stále vidíme vše, co se zde na Zemi odehrává - mnohem více, než vy, pozemšťané, a proto máme z tohoto veliké poučení. Vidíme, jak lidé každodenně provádí své volby, a pak mají podle těchto voleb stále vyšší stupeň poznání - v závislosti na těch volbách.

Ano, miluji tě a posílám lásku a další bratři a sestry z lodí nad tebou se přidávají.

S láskou ti toto předal Ptaah, velitel vesmírné flotily z Plejád."

Děkuji vám drazí Přátelé vesmírní, děkuji Ti Stvořiteli prvotní všeho a všech, s láskou v srdci Ivo.

www.vesmirni-lide.cz