Reklama v PHP-Nuke

Mám menší problém se zobrazováním reklamy na mých stránkách, které mám vytvořeny v php-nuke. Reklamní banner webzdarma jsem vložil pomocí webového admin rozhraní do index.php.
Problém ale je, že takto vložená reklama mi funguje pouze v Mozille (Firefox). Nevím jestli je chyba v IE nebo v podpoře php-nuke.
Proto bych se chtěl zeptat, jestli nevíte někdo, kam mám reklamu vložit, případně zda je možné(ono to možné je, ale nevím zda se mi budou počítat přístupy) nastavit zobrazování přes php-nuke, který má v sobě přímo administraci bannerů. - v tom druhém případě bych ale potřeboval vědět, nějaký univerzální url odkaz na bannerovou službu a url odkaz obrázku bannerové služby. Nevýhodou toho ale asi je, že tam pravděpodobně nebude onen proužek(černý, bílý) webzdarma.
to je opravdu zajímavý :-))

Chyba IE to asi nebude, protože se tam ten kód reklamy vůbec nevyskytuje.

Ve Firefoxu je, ale úúúplně na začátku stránky, zkus to dát až za body.

P.S. Proč tam máš ty ikonky CSS a HTML 4.01 Valid, když to validní NENÍ?!
Ale ten kód se tam vyskytuje. V momentě kdy zadáš index(nebo jakoukoliv jinou stránku) v manažeru, tak se ti tam vkládá. Samozřejmě to jde i přes tagovou zkratku ale tu bych musel vložit do jiného souboru než je index.php a to by mi zase nadělalo paseku v běhu celého nuku.
Tímto jsem ti, zdá se, odpověděl i na to proč je to celé nad body ;)

validovaný je PHP-Nuke. Jinak na stránkách se pořád ještě dělá, takže jejich korektonost mně moc netrápí... kosmetika příjde později :)