diskuzni forum

Ahoj, premyslim, ze bych si vytvoril diskuzni forum ale mam jeden problem. Chci, aby se mi odpovedi na prispevky klasicky odsazovaly od prislusneho prispevku. To by asi problem nebyl, ale potiz je v tom, ze nevim, jak se resi ten pripad, kdy je urovni jiz prilis.
Napriklad v mem pripade budu mit na vypis fora sirku jen asi 400px, takze relativne brzy bych se mohl dostat do situace, kdy bude prispevek zobrazen v DIVu o sirce napr. jen 50px a min a to by asi bylo hodne spatny.
Jak se tato situace da co nejelegantneji resit? Nastavit nejakej limit, nejakou posledni uroven a dal to uz neodsazovat? Nebo mate nekdo nejakej lepsi napad?

Diky moc za kazdou radu!
a) Vykašlat se na úrovně a udělat diskuze tak, že příspěvky budou normál všechny pod sebou, max. na sebe mohou vzájemně odkazovat

b) Udělat úrovně, ale příspěvky neodsazovat. Pak lze úrovně odlišit číslem úrovně či barvou pozadí příspěvku

c) Zavést limit

d) Zavést limit, kdyby ho někdo překročil, jde jeho příspěvek na nejvyšší úroveň

V každém případě - nepočítej s tím, že budeš mít třeba 50 úrovní
Já bych tořešil tak, že by max. bylo třeba 5 úrovní, a ty další (6., 7., ...) by všechny byly na stejné úrovni jako ta pátá!
ad [R.U.R.]: nebo by se ty nad pátou úroveň mohly osazovat jenom o 1px
Doporučuji jen jednu úroveň. Je to asi nejlepší a nejpřehlednější řešení.
Pozn:

Bez úrovně - blbost - je to naprosto nepřehledné a uživatel musí projíždět hoooooodně dlouhou stránku

5 úrovní - blbost - nepřehlednost

Nejlepší řešení je jeden hlavní příspěvek a vícero odpovědí, na které je již odpověď pouze v tomto příspěvku ohraničená třeba nějakou tabulkou. Tzn, že nepůjde odpovídat na odpověď. Ohraničení doporučuji pro vzhled.