PHP5

http://www.php.net/

PHP 5.0.0 Released!

[13-Jul-2004] The PHP team is proud to announce the final release of PHP 5!

Moja otazka: Kedy planuje wz.cz zacat podporovat PHP5? Planuje sa kompletny prechod na PHP5 alebo paralelne fungovanie PHP4 a PHP5 (*.php, *.php5) ? Planuje sa vobec ? :)
no ono php5 má pár odlišností, ale není jich mnoho. Ale to stačí, aby to udělalo solidní komlikace..... na pípni už to maji, taky tam nastal menší zmatek. Stačí se podívat na jejich fórum. takže si asi chvíli počkáme. každopádně to bude humus, až se bude přecházet.
Me to PHP 4 Vyhovuje
Hmm, moja naivna predstava je taka, ze zacnu bezat dva nezavisle parsery podla pripony skriptu. Napriklad php a php5. Alebo povolit nejake prepinanie cez .htaccess? Do akej miery som naivny ? :) Moc som sa s web serverom doteraz nebavil.
nevím, jak moc to je možný, ale řek bych, že to je nemožný.
No to stěma příponama je možný. s tím .htaccess nevím ale myslím že ne.
Nejsem Serverovej admin tak nevím.
php5 ma lepsiu podporu tried. 4kova verzia to mala velmi biedne... :-(
<HTML>neni to aktualni, tak za pul roku mozna, spis za rok</HTML>
IMHO (AFAIK) těch problémů při vylaďování skriptů na PHP5 nebude tak moc, zvlášť až to bude stabilní verze a hlavně budou funkční všechna rozšíření (teď to rozhodně neplatí). Dřív jak za ten rok bych to "neriskoval".
Největší problémy nejsou s "normálními", slušně napsanými skripty, spíše zatím s různými hotovými věcmi: fóry, redakčními systémy apod.
podla mojho nazoru sa to zmeni casom.. php4 bude iba hystoria ...

ja som za php5