Sakra

Co je to s webzdarma??????? Včera byly upravy a dneska něběží žádný PHP!!!!!!!!
Co se stalo? Naše stránky nefungujou tak jak mají! Ve všech php souborech mám najednou chyby. Co s tím? A vidím, že ne sám. Budou opravy těchto souborů na uživatelích nebo se o to postarají administrátoři Webzdarma? Děkuji za odpověď.

horoskop.euweb.cz
boysdontcry.euweb.cz
Zdá se, že se zde ještě mění věci z hodiny na hodinu. Vše, jak to vypadá, snad začalo opět fungovat. Takže má výše zmíněná připomínka se zdá býti v tuto chvíli bezpředmětná.
Proc sou zakazany nektery prikazy PHP?
Nejdou mi vlastni pocitadla!!!!!
Po vcerejsich upravach nejak tuhne spojeni...
Je to docasne, nebo mam zacit hledat jineho free-web povidera?
Je to fakt umorny.
Spatne se pripojuju na FTP.
Skripty PHP behaj podezrele divne.
Tad kazdou hodku to chvilku nebezi.

Ale co. Kazda zmena ma neco dobryho, ale i spatnyho. Pokud chceme lepsi, musime chvily trpet. Ja verim, ze do tydne to bude zas tak jak ma. Nevim to jiste, ale slysel jsem, ze v PHP nekdo nasel chybu. Prej se tak da slusne shodit server. Proto asi to omezeni.

Drzim palce spravcum, at to zase slape
ať žije ANARCHIE!!!!!!! :o)
Mám takový pocit, že nám sem dali už ten nový server. Ale má tam jakési mouchy.

Jak sem to zjistil? Stačí se podívat na úplnou cestu(linuxu). -> in /3w/czweb.org/t/tom/... . Dříve to bylo v jiném zápisu (adresáři).

Tomik.

jejda, lidi, to snad nemyslite vazne, budte radi, ze nam to pobezi rychlejc (doufam :-), kdyz se delaji vetsi zmeny, tak to chvili trva, admin taky neni superman, i kdyz je pravda, ze se takove zmeny maji hlasit dopredu, mailem mi jako registrovanymu uzivateli nic neprislo a na webzdarma.cz taky nic nebylo :-(
ale jak rikam: budte radi a mejte trpelivost :-))

honza
Alespoň to půjde rychleji, lépe. Je zajímavé, že když jsem se chtěl asi v neděli podívat na www.webzdarma.cz tak mi naskočil dialog stáhnout soubor. Stáhl jsem ho, ale když jsem ho otevřel objevily se tam nesmysly jako v .exe - co to bylo? jednou jsem pomocí nějakého programu (na stahování html ze serverů) skoušel stáhnout php a vypadalo to podobně. To je jedno, hezký zbytek dne! :-)