Potrebuji email s prilohou ktera uz bude urcena

1. No tak jedna firma po me chce aby na strankach meli formular (to neni zadnej problem), aby mohli zadat email na ktery by prisla odpoved s prilohou ktera bude ulozena na webu (to uz je problem). PLS Help me!



2. A jeste neco: Potrebuji poslilat email ve formatu HTML a ta stranka bude taky uozena na webu a posle se email s tou strankou... ale ne jako priloha... Ta stranka se bude menit... tak abych to nemusel porad psat do skriptu
PLS Help
Nevim, jestli to půjde, a taky sem začátečník, ale v Koskově knize je jakési odesílání MIME-dopisů, což by mohlo řešit tvou otázku číslo 1. Má tam ukázku, která je dost dlouhá na přepsání, ale jestli máš jeho knihu "PHP - Tvorba Interaktivních Internetových Aplikací", tak to tam je na str.229. Jestli chceš, můžu ti to nascanovat a poslat na mail. Ale opakuji, že netuším, jestli je to funkční atd.
Pod článkem je o tom diskuse (anglicky): http://cz.php.net/mail
Článek pouze o tom (česky): http://www.builder.cz/art/php/emailsprilohou.html
Pokud se ta příloha nemění, stačí si ten mail prostě nechat vytvořit nějakým emailovým klientem (Outlook, Mozillí Mail,...), uložit, a příslušnou část zkopírovat ze zdrojáku... :o)
1/ e-mail s prilohou jsem nedavno resil a mam funkcni skript (castecne zalozen i tom priklade od Koska), takze nemas-li to jeste hotove, muzu to poslat mejlem

2/ IMHO by bylo nejlepsi tu stranku includovat do tela mejlu. Predpokladam, ze jeji umisteni bude stale stejne, tak by to asi nemel byt problem, ne?
Zdravim,

takže jsem se úspěšně popral s dynamicky tvořeným emailem s přílohou v html jako multipart/related i v texťáku s přílohou zvlášt jako multipart/mixed, ale jedno mě pořad štve,

v tom multipart/related (něco jako webový archiv - mht) s obrázky přímo v těle v base64, mi v OE pořád ukazuje přílohou atxxxx.txt o velikosti 1 B, kde nic není. V Microsoft Outlook nic neukazuje, nesetkal se s tím někdo či to rovnou nevyřešil. Díky.