Neviem ako kdo,ale ja som zo sluzbami tohoto webu veľmi spokojný a tým co nie su odporucam nech si uvedomia,ze tento WEB JE ZADARMO! A nato,ze je zadarmo poskytuje velmi dobre sluzby.Čo sa týka reklamy je to tiež uplne v poriadku,nic zleho na tom nevidím.A tym co to vadi:uvedomte si ze je to isté ako keby ste napr. do televizie NOVA napísali nech prestanú vysielať reklamu.To je predsa Absolutny nezmysel!
to x: a ty máš jakou pekárnu ?
Mě se líbí každá kritika i ta špatná i ta na moji adresu, ale to nebyla kritika. To bylo rozhánění davu svojí blbostí :-)
Jinak já jsem s webzdarma spokojen a snažím se, aby měli zaplaceno reklamami za svoje služby. Pokud nějaký expert na weby začne tady někomu zbytečně nadávat, tak se nesmí divit, že tuto jeho "kritiku" druzí neberou. Ve slušnosti se dá přece i hádat, než jeden pochopí, jakou dělá chybu, nikdo není neomylnej a jak jsem si všiml, tak se tady všichni snaží druhým poradit i pomoct. Zkus si sečíst za poslední dobu odkazy jen na www.jakpsatweb.cz, už ses tam podíval ? Klidně to zkus :-)
No, kdyz ten chleba mas zadarmo......Darovanymu koni na zuby nekoukej.
Seš blázen. Makat na tom online a nemít to na disku. Fakt šílenost. To bych si netrouf, ani ... nikdy.
INENGER: si myslim, ze tim ze porusujes podminky je moc nenastves...
A nevim, jestli si to uvedomujes, ale delas ze sebe pred vsema docela tupy hovado.
Tot vse co jsem chtel rict :)
zda se mi blby nadavat na freehosting , bud rad ze to mas zadarmo , az budes mit placenej hosting tak si nadavej :)