Jak "zakryt" odkaz?

Potrebuju umistit na svou stranku odkaz na FTP server, ale navstevnik nesmi mit moznost zjistit login/password/adresu, proste nic. Da se tomuhle nejak vyhnout? Nejake presmerovani v PHP nebo Javascript asi nepomuze, vzdycky tam ta adresa odkazu musi nekde byt.

Nejaky napad? Adresu serveru asi nijak neutajim, ale MUSIM utajit login/password.

(Duvod, proc tomu tak musi byt Vam asi bude znit trochu absurdne: ten server - ktery patri memu kamaradovi s Holandska - byl napaden jakousi holandskou cyberteroristickou organizaci - maji asi nejakej script, ktery prohledava vsechny mozne odkazy a kdyz narazi na holandsky server, zapise si IP adresu a pak prijde utok... nedelam si pr*el, je to smutna realita).
protoze se na ftp server pripojuje klient, tj. browser, MUSI mit k dispozici jak adresu, tak heslo etc.

slo by udelat php script, co by se pripojoval misto klienta, tj. uzivatel by se nedozvedel vubec nic, soubor by mu prisel "od tebe"

j
Takze rucne obstarat celou komunikaci se serverem, jo? :-) To se mi dvakrat nechce, nejsem na PHP zrovna guru :-) Je na to nekde tutorial?
Zkus jako to má slunečnice.cz jednoduše si napiš např redir.php a v tom si dej např id 1 = ten ftp přístup a odtud to vyhoď a uživatel uvidí pouze výsledek nic jiného ps: nejak jsem to s tim utokem nepochopil:o))) Kdyz mas ip tak co to není problém zjistit si ip serveru... Ten utok je asi tezzi:-)))
jo, se serverem musis komunikovat sam, v php je sice fce fopen(), kterou muzes pouzit nejak jako fopen("ftp://server/neco/file" , ...);
ale asi neumi username a heslo, ale hlavne je tahle vlastnost na wz zakazana :-(
neni (moc) velkej problem udelat si to sam, stahni si specifikaci ftp protokolu, nastuduj (php) fci fsockopen() a dej se do dila :-))
spis ale hledej na netu, neco tam urcite bude, nebo si sezen nekoho, kdo ti to napise...

j