Netradiční - zhodnocení "taverny"

Zdravím všechny ;-)
Vytvořil jsem a stále vyvíjím takovou "tavernu" (nedá se to nazvat ryze chatem, prostě taverna) a pro tyto účely jsem jí zkopíroval na
http://foxcentrum.mysteria.cz/Tavern2/

a prosil bych o zhodnocení a nápady z pohledu uživatele, tj. co by chtělo vylepšit, přidat, či případně nějaké ty chyby.
O jedné už vím a musím ji zítra opravit. Týká se toho, že do některých souborů se po přímeém zadání jde dostat i bez údajů. To ale zítra dodělám.
Není to myšleno jako globální velký chat, pro takový způsob použití jsou tam nedostatky, spíš je to, abychom si mohli s přáteli někde pokecat.
Díky za každý názor

P.S.: Kdyby snad měl někdo zájem, tak stačí napsat na mail a já po upravení do nějké finální verze (i kyž znáte to, úplně finální nebude, protože už teď mám další dva nápady, které však půjdou zrealizovat až dlouhodobě :o) ) rád zašlu komplet. (Admin má navíc třeba smajlík korbelu piva, může čistit příspěvky, mazat uživ. atd.)
Hmm, přesně jak jsem si myslel - nemůžu používat svůj nick, protože tam proste nadpoloviční většina znaků neprojde - rozhodně musis zasifrovat ampersnad a pomlcky, to nevim proc nefachaj...jeste za mam zalozni nick :D. ManCZE

btw. vypada to dost good, jenom by me zajimalo, jak si docilil aktualizvani (jestli to je jen phpkem)
-M&N-: Ty znaky jsou zablokované, ale nebyl b yproblém je dát zase zpět.
Aktualizace probíhá pžes meta refresh
když ty znaky zablokuješ, tak by jsi o tom mohl aspoň dát vědět - jsem byl přihlášenej jak MN :D