download_site

docela by mne zajimalo,zda je nejaka moznost,aby se dalo zakazat stahovani celeho webu pomoci ruznych download programu. v php mam ulozeny hesla k ruznym vychytavkam libuju si,ze na ne nikdo nemuze prijit,kdy user dostane jen html,a pak zjistim,za si to lidi stahuji cely a maji vsechny zdrojaky!!!! jde s tim neco udelat?
zdrojaky php nedostanou, pokud jsou v souborech php (jeste snad php3). a co se tyce pristupu bez hesla - no mas tam asi poradnou security hole - download program simuluje webovy prohlizec, takze se dostane jen tam, kam normalni user. ukaz nam pls tu adresu.

m.sa.
Hele co stáhne download pokud mu zadáš stáhnou chat?
podle jeho inteligence k tomu, k cemu bezny surfer - pokud mu nezadas primo nejaka hesla... takze bez loginu asi logovaci page atd... logicky: prochazi vsechny linky a dela http spojeni, odpovedi na pozadavky uklada na disk... stejne funguji fulltext vyhledavace jako google atd. - pokud by se dostali do members sekci, bylo by vsechno heslovani k nicemu (google uklada vsechno co najde do cache;~)

m.sa.
K PHP skriptum se stejne nikdo nedostane.
Stahovace poslou pouze pozadavek serveru. Ten zjisti, ze je to PHP a necha ho prevest do HTML kodu a vrati zpet uzivateli. Jediny zpusob jak lze stahnout i skript je mit nejaky soubor, ktery nema priponu php,php3.
K tomu existuje dobrý trik, jak zamezit stažení nějakýho souboru s heslama. Pojmenuj ho *.php a hesla zapisuj mezi <?php ... ?>. To jen tak na okraj :-)
hm,zvláštní... jeden kámoš si ten můj web stáhl a když jsem se ho zeptal,jaky to mělo přípony,tak řekl,že php3... tak vážně nevím.
Jo přípony sice občas zůstávaj ovšem již s generovaným výsledkem to znamená že php tam již nebude
napis prosim to url... rad bych to videl.

m.sa.
oukej, http://crazy.mysteria.cz

docela jste mě uklidnili :o)
zdrojaky ti nikdo nestahne... jinak kde tam mas nejake zadavani hesla?
jde o ot, že na knize návštěv zadám místo hesla a script za mne doplňí mejlovku a pod a místojména tam nahraje obrázek "webmaster" Byl bych docela nerad ,kdybych tam tedy někdy našel tenhle obrázek se vzkazem a přitom věděl,že jsem tam nepsal... ale teď jsem už v klídku,danke :o)