jak vyčíst hodnoty z pole do proměnný

Poraďte prosím, potřebuji vypsat hodnoty z pole do proměnných. To by samo o sobě nebyl problémm, dá se to udělat: list ($promenna1, $promenna2) = $nazevpole. Problem mam s tim, ze tech promennych je vzdy rozdilny pocet (vystup formu ..). Tzn. potreboval bych to poresit tak, aby napr. existovaly promenne $1, $2 apod, ale nemohu preci dynamicky zvysovat nazev promenne. DIKY MOC PREDEM ZA PODNETY.
no, na to prave je to pole... nejak mi unika, k cemu by se to dalo pouzit. proc to nemuzes nechat v tom poli a pristupovat k tomu tam?
Potrebuju vycist hodnoty do funkce mail, jenomže pokud použiju cyklus for uvnitř funkce mail, nelíbí se mu to. Ideální vložit do té funkce rovnou proměnné.
a co treba takhle: udelej promennou treba $text, do te forem nacpi obsah toho pole a tu promennou $text pak dej do mailu
jenomze forem se vdycky prepise jeji obsah pri prubehu cyklem, dala by se do mailu hodnota posledniho prubehu cyklem for
A co tohle. Vetsina lidi na to zapomene.

$text = "";
for($i=0;$i<Count($pole);$i++)
$text = $text . $pole[$i];


Tomík.
viz tvůj druhý thread...
Diky za rady, ale ten cyklus vlozi do promenne text jenom posledni hodnotu z ople (pri posledni smycce). Nasel jsem zpusob $vystup = serialize($pole), ale zase je to s dalsimi udaji, ale je to pokrok.
>> Diky za rady, ale ten cyklus vlozi do promenne text jenom posledni hodnotu z pole
neni mozny, to musi fungovat! (pokud v tom poli nemas nejaky balast)
$text = "";
for($i=0;$i<Count($pole);$i++)
$text .= $pole[$i];
<HTML>nebo v kratsi verzi:

$text = '';
foreach($pole as $val) $text .= $val;</HTML>
Nebo ještě kratší:
$text = implode('', $pole);