Jde nějak zablokovat něčí ip adresu, tak aby nemohla na moje stránky?
Vím, že to je dost lamácký, ale ono je dost nepříjemný dostat hromadu spamu do shoutboardu ( ano, tušíte správně - od Carla - zloděje) jeho ip je 213.215.98.202
no odpověd na tvojí otázku zní:
JDE !
HonyZahy
<HTML>deny from 213.215.98.202
do .htaccess
(pokud ten guestbook sidli na wz, jestli to je jinde tak to musis resit tam)</HTML>
A kam ho to potom přesměruje, jestli se mužu zeptat ?
nikam , vypise mu to neautorizovanej pristup.
mira> ja myslim ze kdyz mu to blokne takhle , tak navic kdyz ten clovek je celkem LAMKA, tak nebude vedet adresu na ten GUESTBOOK , tak mu tam spamovat nebude. Kua takovyho lisaka mit na svym webu, bych si dal safra zalezet ;p
Děkuji Vám namnohokráte! snad už dá pokoj!
jej a kde je ten soubor .htaccess ?
Já ho nikde nevidím . . .
nebo si ho koupis na rjwebdesign.net , cena za kus 39,- s DPH
na dobirku nebo osobne. Za priplatek 7,90 muzes ziskat i vlastni chybovou stranku
;)
22k.
Já ti ho pradám za 38.50 a za příplatek 7,50 získáš vlastní chybovou stránku, za 100,-/měsíc povolení k editaci,100,-/měsícza zálohu dat, 250,-/měsíc za pojištění souboru .htaccess, za 50,- to dám na net, pokud jseš na wz, tak za 1000,- (ptáš se proč? - jen tak ze srandy:) ne standy a už vůbec ne ze standy grosse:))))) Pak pravidelný měsíční paušál 500,- za měsíc, 50,- za každé zobrazení chybové stránky, 60,- za každou blokovanou ip adresu a 50,- za každé odmítnutí blokované adresy, připočti DPH (100% - a já jim tak věřil, že sníží daně) A máš výslednou cenu. Tomuto se říká umění kšeftu!