KONIEC WEBZDARMA

Co sa vstce serete na srveri kde nevedia urobit databazu a kde je kopu reklamy.Chodte tam kde je vsetko www.host.sk alebo ked uz mate radi reklamu www.ic.cz.
www.host.sk:-))))) myslíš, že chci čekat na načtení stránky celej den??? čo som kokot????

webzdarma je dobrej, jsem tady spokojen.
Tvrdá slova, ještě tvrdšího muže:
JDI DO PRDELE !!!!!!!!

Ten váš host.sk je stejně tak zkurvenej jako vaše vláda a poměry na celym slovensku.. !
Lezete nám do prdele a ještě budete pomlouvat naše servery ne ?

Polib si a užij si důchod na tom tvym host.sk, protože ho tam strávíš ještě než se ti načte úvodní stránka....

WZ není absolute top, ale je dobrej a docela rychlej....:-))))))))))))))))))
Nějak se to zvrhává v konflikt Češi vs. Slováci a to není dobře. Protože přece nejde o to, z jakýho národa je tamten buzík, co to začal. Jde o jeho prapodivně pokřivený názory.
Takže. Reklama je v pohodě, dokonce si myslím, že těm stránkám dává profesionálnější vzhled (co to je za pořádnou stránku bez reklamy, že? :-)
Databáze se údajně chystají.
A pokud chceš někomu sdělit, že může umístit svoje stránky taky na host.sk, pak se to dá říct i jinak, než "co sa vstce serete na srveri kde nevedia urobit databazu".
Takže - tenhle člověk předpokládám neukazuje postoje Slovenska k ČR a doufám, že se za něj jeho národ stydí :-)
Milí hochu řekl bych že wz je v ČR nej... i v SR! Jinak z ic mě vyhodili že jsem špatně vyplnil registraci... takže na hovno! host.sk nechci strávit zbytek života načítáním mé stránky!
ani jsem nečekal, že se tolik nasměju :o) Na wz nedám dopustit, výhrady bych občas měl, ale všichni kámoši a kámkočky co znají html a mne, nahostovaly svoje stránky na wz. 5 lidí... nemohl bych dostat bonus?
Jo já taky přivedl jsem asi 6 lidí!!! Bonus!!! třebas web bez reklamy:-)))
Co máte všeci proti reklamám? Co je to za profesionální stránku, když na ní není reklama?
Jo je ale chci tam svojí:-))) A ne wz...
já bych skousnul i tu od wz, ale bez nudlí... pak to vypadá jako omalovánky, obyč obdélník by byl fajn, zvlášť když bannery začínají taky konečně vypadat trochu profi :o)
Co bych delal na slovenskym srveri,
dyk je to tam v pr....!:-)
ten host.sk je fakt na hovno, až tady bude to sql, bude to tu OK. a co říkate na jiný český hostingový free servery? já jsem na žádnej nenarazil, kde by byla možnost reklamy jen na první stránce+PHP4+SQL. našel jsem leda tak nějaký www.oceany.cz s nefunkčním odkazem registrace.